FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE „Câinii” au făcut grevă! Jucătorii lui Dinamo au boicotat antrenamentul de dimineață. După-amiază s-au antrenat normal

Jucătorii lui Dinamo au boicotat antrenamentul de astăzi
Jucătorii lui Dinamo au boicotat antrenamentul de astăzi

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 17:06 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 17:33

Jucătorii lui Dinamo nu s-au antrenat astăzi, pentru a trage un semnal de alarmă asupra datoriilor clubului față de ei. 

UPDATE 17:10 » Elias Bucurică, mesaj pentru jucători 

Elias Bucurică, liderul Peluzei Cătălin Hîldan, le-a spus fotbaliștilor că mâine urmează să primească un salariu. Le-a transmis să aibă încredere și că suporterii fac tot posibilul pentru a-și primi drepturile financiare.

UPDATE 16:30 » Dinamoviștii au încheiat greva 

Din informațiile GSP, jucătorii lui Dinamo au încheiat greva. În această după-amiază, de la 16:00, au intrat în sala de forță, sub comanda lui Ovidiu Burcă, așa cum era programat inițial.

„Câinii” au făcut grevă! Jucătorii lui Dinamo au boicotat antrenamentul

În această dimineață, începând cu ora 10:30, Dinamo ar fi trebuit să se antreneze la Buftea, însă ședința de pregătire nu a avut loc.

Jucătorii au decis să nu meargă la Buftea, în semn de protest față de datoriile pe care clubul le are față de ei. În cazul unora, e vorba despre chiar trei luni de salarii restante. Informația a fost dezvăluită de Fanatik și confirmată de surse autorizate ale Gazetei. 

De la „nu mă interesează naționala” la „nu-mi pot lua gândul de la ea” » Tamaș se declară nedreptățit și propune un nume-surpriză: „De ce nu se vorbește despre el?”
CONVOCĂRI
De la „nu mă interesează naționala” la „nu-mi pot lua gândul de la ea” » Tamaș se declară nedreptățit și propune un nume-surpriză: „De ce nu se vorbește despre el?”

Fotbaliștii au rămas la Săftica, în așteptarea administratorului special Vlad Iacob, din partea căruia să ceară lămuriri.

Iacob a mers, în cele din urmă, la Săftica, pentru a discuta cu fotbaliștii. A fost însoțit de tatăl lui, Dorin, care nu are funcție în club, dar se declară consilier al fiului, administratorul special al clubului. 

Din informațiile obținute de Gazetă, la fața locului s-a prezentat și Elias Bucurică, din partea acționarului DDB. Acesta a detensionat situația, iar jucătorii urmează să se antreneze în această după-amiază, de la ora 16:00.

Atunci va avea loc un antrenament în sala de forță.

Jucătorii lui Dinamo nu mai cred în promisiunile Vlad Iacob

Jucătorii spun că nu mai cred în promisiunile lui Vlad Iacob, se simt mințiți de administratorul special. 

Contactat de GSP.ro, Vlad Iacob nu a dorit să comenteze situația. 

Așteaptă cu nerăbdare banii pentru Deian Sorescu

Zilele trecute, conducătorii lui Dinamo erau în așteptarea unei tranșe de 110.000 de euro de pe urma transferului în Polonia al lui Deian Sorescu.

Această sumă ar ajuta la stingerea parțială și temporară a datoriilor care sufocă clubul.

„Avem de luat suma de 110.000 de euro, termenul este 15 ianuarie, bani de la polonezi. În tot acest timp, mai trebuie să facem rost doar de 30-40.000 de euro pentru a plăti alte cheltuieli și datorii” spuneau reprezentanții clubului în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Mai multe știri din Liga 2: 

Compania pe care Vlad Iacob se baza să salveze Dinamo s-a retras: „Nu suntem implicați!”

Aștepta telefonul lui Gigi Becali, dar a ajuns în lupta pentru promovare din Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
paolo12
paolo12  •  18 Ianuarie 2023, 04:19
Postat de therealreddog33 pe 17 Ianuarie 2023, 18:57

Nu, i-au luat de la fani ca donații și i-au dat împrumut la club. Dacă te întrebi cum e posibil - nu ești singurul...țara tuturor posibilităților.

Au luat banii fanilor și au împrumutat clubul în nume propriu: bucurica, tararache și anghel. Probabil în ideea de a deveni dumnealor patroni la fc coaforu'...Nu știu dacă e penal (ne poate spune Catalynn... ca el le știe de toate), dar în nici un caz nu e moral!

therealreddog33
therealreddog33  •  17 Ianuarie 2023, 18:57
Postat de paolo12 pe 17 Ianuarie 2023, 15:54

Am auzit ca au inregistrat banii ca donatie.

Nu, i-au luat de la fani ca donații și i-au dat împrumut la club. Dacă te întrebi cum e posibil - nu ești singurul...țara tuturor posibilităților.

liga2egaldesfiintare
liga2egaldesfiintare  •  17 Ianuarie 2023, 16:29
Postat de creeperno807 pe 16 Ianuarie 2023, 22:30

Dinamo ne va depasi pe toti la viata!

doar daca aveti peste 90 de ani si sunteti bolnav.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează