FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA BRĂILA - RAPID 2-0

Dinu Gheorghe a răbufnit după înfrângerea Rapidului: "Ar trebui aduși alți arbitri!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 16:01

Rapid a fost învinsă , în deplasare, cu scorul de 0-2 de Unirea Brăila (detalii AICI), în etapa a patra din play-off-ul seriei a doua  și a pierdut locul de lider în favoarea formației Dunărea Călărași.

Dinu Gheorghe, președintele Rapidului, a fost nemulțumit de arbitrajul lui Horia Mladenovici, care l-a eliminat pe Vlad Moraru și a acordat un penalty pentru gazde.

"Nu vreau să caut alibiuri, dar vorbim de o eliminare gratuită în minutul 30. Apoi mai vii și cu acel penalty pe care doar tu l-ai văzut!

La aceste jocuri pentru promovare ar trebui să fie aduși alți arbitri. Sunt destui arbitri de Liga 1 care ar putea duce fără probleme astfel de meciuri. Sunt ținuți adiționali la Liga 1 ca să numere cornere. Nu mi se pare normal să nu respecte această competiție la nivelul care trebuie", a declarat Dinu Gheorghe la finalul meciului, pentru Dolce Sport.

În urma înfrângerii suferite astăzi, situația Rapidului se complică, iar giuleștenii au nevoie de victorie etapa viitoare, în meciul direct cu Dunărea Călărași.

"Ne alarmează situația, pentru că avem foarte multe probleme de lot. Avem jucători accidentați, suspendați... Problema este că lotul a fost construit greșit, nu s-au acoperit toate posturile. Ne temem pentru promovare, pentru că avem probleme, dar nu vom ceda și vom lupta până la capăt", a adăugat președintele alb-vișiniilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
portardelegenda
portardelegenda  •  25 Aprilie 2016, 08:14

mai Dinu Gheorghe securist mic si gingas ,fa un efort si dispari din fotbal ca ne este sila sa te mai vedem in peisaj

427951077389201
Mihai Tanase  •  25 Aprilie 2016, 07:00

Penalty clar , dar eliminarea trebuia sa fie pentru ambele echipe sau deloc .Au fost doua faze identice .Launa a fost eliminat un rapidist , la cealalta a fost , doar avertizat un brailean .

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Aprilie 2016, 20:21

STATI ASA FALIMENTARILOR DE LA RAPID,CA NU MAI AVETI MULT,LA CAT RAU DORITI VOI STELEI,SE INTOARCE IMPOTRIVA VOASTRA,DACA PROMOVATI ,O FACETI DOAR CU AJUTORU FLUIERASILOR,MAI DINU VVV,,EMA,ABIA AI VENIT,DAR CAND RAPID A JUCAT CU 4 OAMENI MECI DE MECI IN PLUS,SI ARBITRII AJUTAU RAPID,NU ZICI NIMIC ?? RASILOR

Vezi toate comentariile (17)
Comentează