FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Doi jucători rapidişti acuză că au fost bătuţi de bodyguarzi în club: "Au tăbărît pe ei cu bîte şi răngi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 decembrie 2013 18:19

Doi jucători rapidişti au trăit clipe de groază miercuri noapte într-un club din Bucureşti!

La ieşirea din club, Darko Lukanovici şi Rhema Obed ar fi fost bătuţi de bodyguarzi. Viorel Modovan a povestit pentru Fanatik ce s-a întîmplat:

"Lukanovici mi-a povestit a doua zi. În momentul în care a ieşit din club împreună cu Obed, unul dintre bodyguarzi i-a întrebat unde sînt fotbalişti, unde joacă. Lukanovici a spus că la Rapid. Apoi, bodyguardul a reptat întrebarea.

Lukanovici a răspuns: «La Rapid, ţi-am mai spus o dată. E vreo problemă?» În acel moment, bodyguarzii au tăbărît pe ei cu bîte de baseball şi răngi. Jucătorii au fugit şi s-au dus direct la poliţie. Nu ştiu dacă au depus plîngere. Au consumat alcool, pentru că aşa e în club. Bine că n-a fost mai rău, ca la Marian Cozma”.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (28)
mvradulescu
mvradulescu  •  15 Decembrie 2013, 20:15

Nu cred că cei doi jucători străini au primit "corecţii" doar pentru că au răspuns că joacă la Rapid, decât în situaţia că au răspuns în limba maternă şi fiind sub influienţa alcoolului silabele au semănat cu o înjurătură la adresa personalului de ordine . Dacă erau jucători români, probabil era posibil ca să li se întâmple aşa ceva datorită limbajului specific cartierului ... Şi nici măcar asta nu mi s-ar părea deloc corect !

plischi
plischi  •  15 Decembrie 2013, 07:34

daca n-au stiut ca jucatorilor din liga a doua nu le este permis sa calce prin cluburi...

apokalyps
apokalyps  •  15 Decembrie 2013, 00:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai chiar aia 90% posteaza pe aici :))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează