FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL

Planuri mărețe la Oțelul Galați » Dorinel Munteanu atacă promovarea și face un apel la susținere: „Sunt convins că vor veni oameni puternici”

Dorinel Munteanu // foto: Facebook @ SC Otelul Galati
Dorinel Munteanu // foto: Facebook @ SC Otelul Galati

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 11:44 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 11:54

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul de la Oțelul Galați, și-a trasat ca obiectiv să promoveze în Liga 1 cel târziu în 2024. Totuși, anunță că va ataca urcarea în Superligă încă din acest sezon.

Oțelul Galați, campioana României în 2011, a revenit în Liga 2 după o pauză de 6 ani. Gălățenii au scăpat de Liga 3 în chiar primul sezon după ce conducerea tehnică a fost preluată de Dorinel Munteanu.

Antrenorul Oțelului spune că are ca obiectiv accederea în play-off în următorul sezon, dar marele vis rămâne promovarea în Liga 1.

Delia așteaptă să cânte hitul „OTZL GLTZ” la meciurile Oțelului: „Au fost și cârcotași, dar lumea se distrează pe ea!”
HIT
Delia așteaptă să cânte hitul „OTZL GLTZ” la meciurile Oțelului: „Au fost și cârcotași, dar lumea se distrează pe ea!”

Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați: „Clar, mă gândesc mai departe de play-off”

„Când am preluat echipa (n.r. - în vara lui 2021) am propus un proiect în care am spus că îmi doresc ca în 3 ani să promovez în Liga 1, să readuc Oțelul în Liga 1. Am reușit să părăsim Liga 3 și a promova în Liga 2, un pas foarte greu și important.

Sigur, obiectivul meu și al echipei este ca în acest an să prindem play-off-ul. Astfel, este clar că mă gândesc și mai departe, dar mergem cu pași mărunți. Sperăm să se îndeplinească ceea ce ne propunem”, a precizat Dorinel la Pro Arena.

Dorinel Munteanu: „Jucătorii sunt plătiți la zi la Oțelul”

Întrebat despre situația financiară a echipei, antrenorul a oferit vești îmbucurătoare:

„Nu am avut probleme cu banii, deși am preluat clubul când avea foarte multe datorii. Am ajuns la o stabilitate importantă. Jucătorii sunt plătiți la zi, ceea ce îmi doresc și în acest an, în Liga 2.

În Liga 3, singurul sprijin a fost primăria, dar acum sunt convins că vor veni și oameni puternici financiar să ne susțină.

La Galați sunt condiții de Liga 1. Chiar dacă eram în Liga 3, am încercat să le oferim toate condițiile jucătorilor”.

Mai multe știri din Liga 2: 

Variantă de antrenor pentru Dinamo? Numele-surpriză care a asistat la amicalul de la Chiajna: „Mă doare și pe mine ce se întâmplă”

Antrenorul ofertat să preia „satelitul” FCSB-ului din Liga 2: „Așteaptă răspuns până duminică seara”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2022, 12:58

Dorinel Munteanu e unul care il poate invinge oricand pe Dan Petrescu ! Si asta cu un joc sustinut, pressing, atac, - sigur va ajunge in Liga 1 daca echipa il asculta ! Dorinel Munteanu este de Nationala....are si experienta necesara dobandita si ca Jucator si ca Antrenor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close