GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  HIT

EXCLUSIV Delia așteaptă să cânte hitul „OTZL GLTZ” la meciurile Oțelului: „Au fost și cârcotași, dar lumea se distrează pe ea!”

FOTO: The Storyalist
FOTO: The Storyalist

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2022 18:40 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 18:58

Artista Delia Matache (40 de ani) a vorbit în exlusivitate pentru GSP.ro despre hitul „OTZL GLTZ”, o adaptare a piesei „Hai, Oţelul!”, lansată de Pancronic în anul 2011, cu ocazia titlului cucerit de formația gălățeană în Liga 1.

La exact o lună de la lansare, piesa „OTZL GLTZ” a depășit borna celor trei milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube al Deliei. Ritmurile au răsunat în toate cluburile din țară, iar artista a explicat cum s-a ajuns la această formă a melodiei. 

Delia Matache și secretele din spatele hitului „OTZL GLTZ”

„Acum un an și jumătate, eram live cu Faiăr pe Twitch și a venit ideea de a face un remake al acestei piese super virale și cunoscute «Oțelul Galați», practic, el e nașul piesei.

Știam că este o piesă virală, o piesă care place mai multor categorii de public și mi s-a părut o idee bună să o lansez, mai ales că mie mereu mi-a plăcut să experimentez muzical. 

«OTZL GLTZ» are vibe rock, pe stilul concertelor Rockadelia pe care le-am susținut pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena. Piesa a fost interpretată acolo live pentru prima dată, iar în cadrul show-ului am avut invitați speciali: Grasu XXL, The Motans, Nane, Carla’s Dreams, Macanache, EMAA, Paulina și în cea de-a doua zi și Smiley. 

Filmările clipului au avut loc în afara Bucureștiului, au durat în jur de 18 ore și a fost fun!”, a explicat Delia, pentru GSP.ro. 

„OTZL GLTZ”, prima în trending-ul din România

Delia spune că impactul piesei a fost unul pozitiv, în ciuda celor câțiva „cârcotași” care au comentat pe baza genului muzical: „Feedback-ul a fost foarte bun, cei mai mulți oameni s-au bucurat de piesă, i-au dat share și se distrează pe ea la petreceri, în cluburi. Desigur că au fost și câțiva cârcotași, dar nu m-am așteptat niciodată să plac tuturor, așa că mă așteptam și la aceste reacții”.

Echipa mea a obținut acordul lor pentru a reface această piesă, deci cred că s-au bucurat și de ei de remake
- Delia Matache

Delia așteaptă invitația divizionarei secunde Oțelul. Întrebată dacă ar accepta să cânte în fața fanilor formației antrenate de Dorinel Munteanu, artista a spus: „Probabil că da, dacă timpul îmi va permite”.

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO + FOTO Buzărnescu a explicat ce obiect vestimentar i-a jucat feste la Wimbledon: „Se vedea totul pe dedesubt! Am împrumutat-o pe a antrenoarei”

FCSB renunță la cel pe care Toni Petrea l-a numit „arma secretă” » Jucătorul a fost cedat în Turcia + Câți bani poate lua Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
tipsy
tipsy  •  29 Iunie 2022, 13:59

Ce-a ajuns muzica, zici ca suntem in Idiocracy

ionutplural
ionutplural  •  29 Iunie 2022, 13:24

Aceasta artista fitzoasa, cu nume de piata (Matache) sigur a pierdut un pariu si a fost nevoita sa faca aceasta mizerie de piesa :)). Altfel de ce ai face un remake dupa o manea cunoscuta doar in Galati.

magic4ever
magic4ever  •  29 Iunie 2022, 13:07

Ce parodie de piesa....Delia cred ca sufera pentru ca a scazut pretul la bitcoin de a ajuns sa scoata o piesa de Las Fierbinti...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează