FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Reacție după cea mai recentă decizie de la CSA Steaua: „Cel care l-a dat afară nu e profesionist, e zero tăiat!”

Reacție după cea mai recentă decizie de la CSA Steaua: „Cel care l-a dat afară nu e profesionist, e zero tăiat!” +3   FOTO
Reacție după cea mai recentă decizie de la CSA Steaua: „Cel care l-a dat afară nu e profesionist, e zero tăiat!”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 18:27 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 18:30

Dumitru Dragomir a comentat „retrogradarea” lui George Ogăraru la Steaua. Ogăraru (41 de ani) nu va mai ocupa funcția de manager general. Fostul fundaș se va ocupa de grupele de copii și juniori ale clubului.

„Nici nu cred că puteau promova anul ăsta cei de la Steaua. Strategia lor e bună, dar e o surpriză pentru mine de ce a fost îndepărtat Ogăraru... bine, pentru Armată nu e o surpriză. Ogăraru este unul dintre viitorii preşedinţi puternici din România. Cum de l-au «luxat» în felul ăsta? Indiferent ce se întâmplă, la Steaua nu eşti pe ordine. Ogăraru e un om deosebit, serios, ştie meserie. Să-l îndepărtezi în felul ăsta mi se pare un lucru neserios. Cred că nici mare brânză n-o să facă în viitor. 

Cel care l-a dat afară pe Ogăraru nu e profesionist, e zero tăiat! Puteţi să-i transmiteţi asta, că e un zero tăiat cine l-a dat afară! Are experienţa necesară de la Ajax, ştie ce are de făcut la copii şi juniori. Dar când l-ai adus şi ai văzut că ai făcut performanţă cu el, este un om serios şi priceput... să-l îndepărtezi după promovare mi se pare una dintre cele mai mari tâmpenii! 

Dar sunt fel de fel de oameni nepricepuți care conduc anumite cluburi. Către ce să se îndrepte echipa Armatei... acolo, dacă nu erau Opriţa, Miu şi Ogăraru, mai stăteau 10 ani în «judeţ». Cei de acolo se pricep doar la arme, de unde să se priceapă la fotbal? Unde a jucat comandantul? Vai de mama lor! 

Este uşor de găsit un finanţator pentru Steaua. Este greu de găsit un om care să conducă. Din ce în ce mai puţini oameni se înhamă la lupta asta, este o luptă surdă, e greu să ţii în mână acel haos total de acolo. Dacă au putut să-l schimbe pe Ogăraru, este un haos total”, a declarat Dragomir la Look Sport.

Ogăraru nu va mai fi manager general la CSA Steaua

Reacție după cea mai recentă decizie de la CSA Steaua: „Cel care l-a dat afară nu e profesionist, e zero tăiat!”

Fostul fundaș a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului. 

Asociația Steliștilor 47, organizația non-profit care este alături de proiectul CSA Steaua, a informat că secția de fotbal va avea un nou manager general, în locul lui George Ogăraru. Sunt șanse mari să fie numit Bogdan Marinescu, actual șef al secțiilor de tenis de masă și rugby. 

Fanii trag un semnal de alarmă, insistând asupra aspectului că Ogăraru s-a ocupat de organizarea evenimentului prin care a fost inaugurată noua arenă din Ghencea și că a fost singura persoană vocală din conducerea „militarilor”. 

George Ogăraru, șef la grupele de copii și juniori de la Steaua

George Ogăraru s-a alăturat proiectului de la CSA Steaua în finalul anului trecut, la chemarea fanilor. Obiectivul său inițial a fost dezvoltarea academiei din Ghencea, dar între timp a devenit cea mai importantă voce din club, ocupând postul de manager general. 

„În următoarea perioadă, am stabilit, împreună cu conducerea clubului , să mă ocup, cu precădere, de centrul de copii și juniori al clubului Steaua. Am înțeles faptul că prioritatea nr. 1 este investiția în viitor Nu voi înceta să ajut echipa mare, dar și pe colegii de la alte secții, în cazul în care va fi nevoie de mine. 

Ca și în societate, o bază solidă în dezvoltarea pe termen lung, dezvoltare pe care, cu siguranță, ne-o dorim cu toții, trebuie să înceapă de la copii. Ei reprezintă viitorul secției de fotbal și cheia succesului pentru a readuce echipa acolo unde îi este locul. 

Vreau să putem promova juniori la echipa mare, să promovăm stelismul în rândul celor mici, atât în club, cât și cartierul Ghencea și, de ce nu?, să aducem un public și la meciurile juniorilor. Steaua este un fenomen transmis de către oameni și trebuie să ducem această dragoste mai departe, indiferent de greutăți”, a explicat Ogăraru, într-un mesaj postat pe facebook. 

VIDEO Marius Lăcătuș, după retragerea numărului 7 de la Steaua: „Nu pot decât să le mulțumesc!”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Fără Steaua, FCSB a devenit de pluton! De la echipa care domina România, trupa lui Becali a ajuns egala lui ASA Tg. Mureș

FOTO FCSB + CSA Steaua + „FC Nimeni” = aceeași echipă pentru FRF! Cum atribuie Federația palmaresul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
iri_
iri_  •  21 Iulie 2021, 18:44
Postat de misterverde pe 19 Iulie 2021, 21:37

Unde a jucat Ogararu fotbal ?

Pai hai sa te luminez eu daca esti habarnist: a inceput fotbalul la Steaua de la varsta de 8 ani, si sa fi tot stat vreo 17-18 ani la Steaua, ce crezi, se califica pt un post de stelist get beget? Dupa care a plecat si prin Europa, la o oare care echipa Ajax, la care a jucat vreo 4 sezoane... si cand si-a terminat carieta de fotbalist, a lucrat si pe la tineretul lui Ajax vreo 4-5 ani... Crezi ca se califica pt o pozitie in conducere la Steaua? Eu zic ca da... daca stai sa-l compari cu Meme puscarie, sau alti presedinti inventati din fotbalul nostru, eu zic ca e destul de calificat...

misterverde
misterverde  •  19 Iulie 2021, 21:37

Unde a jucat Ogararu fotbal ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează