FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

EXCLUSIV / UPDATE Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!

Dragoș Militaru, demis de la Chindia. 
Foto: Facebook @ AFC Chindia Oficial
Dragoș Militaru, demis de la Chindia. Foto: Facebook @ AFC Chindia Oficial

Articol de , - Publicat joi, 17 august 2023 09:33 / Actualizat joi, 17 august 2023 15:19

Chiar dacă a trecut, în turul 3 preliminar al Cupei României, de CS Blejoi, scor 5-0, obținând calificarea în play-off, apele la Chindia Târgoviște nu sunt deloc calme. Președintele clubului, Andrei Cordoș, a luat decizia să îi dea afară pe Dragoș Militaru (33 de ani), antrenorul principal al echipei. Favorit să preia banca tehnică a devenit Vasile Miriuță, după ce negocierile cu Dan Alexa au picat astăzi. 

Decizie de neînțeles luată de Andrei Cordoș, președintele clubului Chindia Târgoviște. Surse GSP din cadrul echipei dâmbovițene au dezvăluit că Dragoș Militaru și mai mulți colaboratori ai acestuia au fost dați afară după victoria cu CS Blejoi, din turul 3 preliminar al Cupei României. 

Nordsjaelland a emis un comunicat înainte de meciul cu FCSB » Avertisment pentru suporterii vicecampioanei
NORDSJAELLAND - FCSB
Nordsjaelland a emis un comunicat înainte de meciul cu FCSB » Avertisment pentru suporterii vicecampioanei

Iar șeful clubului târgoviștean vrea să-l instaleze pe banca tehnică ăe Vasile Miriuță (54 de ani), „principal” la Minaur Baia Mare în partea secundă a stagiunii trecute. Au fost negocieri și cu Dan Alexa, rămas liber de angajament după ce FC Brașov nu a primit licența, dar acestea nu s-au materializat. 

Dragoș Militaru și mai mulți colaboratori ai lui, dați afară după CS Blejoi - Chindia Târgoviște

Surse apropiate de clubul Chindia Târgoviște susțin faptul că Andrei Cordoș era nemulțumit de felul în care echipa se prezenta sub conducerea lui Dragoș Militaru. 

După primele două etape de Liga 2, Chindia a obținut numai două puncte, după 1-1 cu Steaua și 0-0 în deplasare cu CSM Slatina

Acest lucru l-a nemulțumit pe Andrei Cordoș. Șeful Chindiei i-ar fi transmis lui Dragoș Militaru, potrivit surselor GSP: „Și dacă te lăsam cu Buzăul și îi băteai, tot te dădeam afară”. 

Alături de Dragoș Militaru, au mai fost demiși următorii membri ai staff-ului, toți angajați în această vară la Chindia Târgoviște: 

  • Moundir Moussaddak, antrenor secund
  • Dorin Silaghi, antrenor de portari
  • Emanuel Gugu, preparator fizic
  • Irinel Voicu, team manager

Renzo Rossi și Eduard Stăncioiu au rămas la Chindia Târgoviște 

Singurii care au rămas la club sunt Renzo Rossi, care ocupă funcția de coordonator activitate sportivă, și Eduard Stăncioiu, care este directorul tehnic al clubului. 

Cei doi sunt apropiați de președintele clubului, Andrei Cordoș, și de aceea au rămas în cadrul echipei, au mai dezvăluit sursele GSP.

Andrei Cordoș, președintele Chindiei, nu a vrut să comenteze situația de la club 

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu Andrei Cordoș, președintele clubului, pentru a obține o reacție din partea acestuia pe baza acestui subiect. Acesta nu a vrut însă să facă niciun fel de comentariu legat de restructurarea din cadrul grupării. 

Citește și: 

Cum se descurcă transferurile lui Dinamo » Două certitudini, alte două promisiuni, restul sunt enigme

Daniel Oprița, dezlănțuit: „Șmecherească! O cunosc, știu ce înseamnă. N-ai ce face în situația asta”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (22)
Marcela
Marcela  •  17 August 2023, 15:46

Militaru e un antrenor bun. Adevărata valoare a lui o vom vedea după ce va antrena o echipă de prima liga. Poate u Cluj, de ce nu?

gazistu
gazistu  •  17 August 2023, 15:22

2 ETEPe si l-au zburat... pai de ce l-au mai instalat?

traian_v
traian_v  •  17 August 2023, 14:38
Postat de popescu.dzn pe 17 August 2023, 12:09

Care Cordos, decide el? El este trimisul lui Dancu la Târgoviște. Miriuta Linge CFR este apropiat de Dancu si abia au așteptat sa îl dea afara pe Militaru. Cine îl ia pe Militaru se scoate, este un antrenor foarte bun. Dacă se duce la Pitești promovează înainte sa inceapa play-offul

Cine sa il ia? "U" Cluj. E limpede.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează