FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Ce face acum Nicolae Vasile, fostul căpitan al Rapidului, la 24 de ani: „Ce să fac, dacă tata a muncit cu ziua?”

62 de meciuri a adunat Vasile (nr. 19) în tricoul Rapidului
62 de meciuri a adunat Vasile (nr. 19) în tricoul Rapidului

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 10:19

A fost idol în Giulești deși era foarte tânăr, s-a bucurat de multă apreciere din partea suporterilor, însă cariera lui Nicolae Vasile (24 de ani) a ajuns într-un punct mort. Speră ca după această pauză forțată să poată reveni pe teren, dar nu în țară, unde a fost refuzat.

Nicolae Vasile a debutat la Rapid când avea doar 17 ani, a purtat banderola de căpitan și a fost acolo când echipa a intrat în faliment. A ajuns la 24 de ani, iar de mai bine de jumătate de an e liber de contract și trăiește un lung șir de evenimente nefaste.

Nicolae Vasile: „Mi-e imposibil să găsesc ceva acum"

Fundașul de bandă e acasă, după experiența petrecută în Andorra. Așteaptă să trreacă perioada cauzată de Coronavirus pentru a-și căuta din nou echipă. „Sunt acasă, în izolare, nu caut să fac altceva pentru că e normal să repectăm ce ne spun autoritățile, să scăpăm mai repede de acest virus. Oricum nu făcusem prea multe în ultima vreme, nu am echipă, iar în situația de față e imposibil să mai găsesc ceva".

Alungat de peste tot

„Nicki" e dezamăgit că peste tot pe unde a vorbit i s-a închis ușa în nas. Nu înțelege de ce cluburile din România l-au dat deoparte, jucând ultima dată la o echipă bună din Andorra, care prindea tururile preliminare din Europa League. 

Am fost refuzat peste tot prin România. Nu m-aș fi întors, mă simțeam bine în Andorra. Dar am avut ceva probleme de familie și a trebuit să plec de la Saint Julia. E curios că n-am avut loc nicăieri în țară, veneam totuși din Europa League", a mai zis Vasile.

Nici Rapidul nu l-a mai vrut

Poate cel mai dureros refuz pentru Nicolae Vasile a fost de la Rapid. Nu poartă ranchiună nimănui, dar e dezamăgit de ceea ce a trăit în aceste luni, de când nu are echipă și are în plan să plece din nou în străinătate: „Nici Rapidul meu nu m-a vrut. Asta este lumea, ce pot să fac? Nu judec pe nimeni. Dacă tata a fost un om simplu, care muncea cu ziua. Provin din altă lume. Sper ca după ce vom avea voie să ne reluăm activitatea să găsesc ceva".

„Porțile sunt închise acasă"

Vasile se bucură că a reușit să pună deoparte suficienți bani cât pentru a avea în această perioadă de inactivitate. Ia în calcul revenirea în Andorra, unde are deja discuții cu o echipă: „Din fericire am reușit să strâng niște bănuți cât am fost plecat. Am de unde să trăiesc liniștit perioada asta. O să încerc iar să găsesc echipă, dacă acasă nu am loc, plec din nou în străinătate. Porțile sunt închise în România pentru mine. Am și varianta de a mă întoarce în Andorra".

„Sincer îmi este teamă de ceea ce văd în țările mari. Nu pentru mine, nu cred că se pune problema ca eu să am ceva, să fie letal virusul pentru mine, îmi este teamă de persoanele cu care interacționez, mai ales cei din familie, eu pot fi asimptomatic" - Nicolae Vasile, fost căpitan al Rapidului

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

62 de meciuria adunat Nicolae Vasile în tricoul Rapidului

Citește mai multe știri despre Rapid:

Rapid și Poli Timișoara, întâlnire de gală pe FIFA 20 » Banii strânși vor fi donați unui spital

Dan Alexa inovează » Antrenamente online cu toți jucătorii de 3 ori pe săptămână: „Ieși ștors după o oră”

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (6)
mehighms
mehighms  •  02 Aprilie 2020, 08:05
Postat de Bala Nicolae pe 01 Aprilie 2020, 14:54

ATENTIUNE !!!! Stati linistiti,dupa ce se termina cu pandemia incepe GIGI BECALI O NOUA REVOLUTIE IN fotbal SI SE PUNE PRIM MINISTRU. a vorbit la uefa dar nu se stie in ce limba ca in luna mai da oile la izlaz. Saracutul gigi nu se poate *** ,***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  01 Aprilie 2020, 18:21

Rapidul tau a murit Nicky...

158180581397392
Bala Nicolae  •  01 Aprilie 2020, 14:54

ATENTIUNE !!!! Stati linistiti,dupa ce se termina cu pandemia incepe GIGI BECALI O NOUA REVOLUTIE IN fotbal SI SE PUNE PRIM MINISTRU. a vorbit la uefa dar nu se stie in ce limba ca in luna mai da oile la izlaz. Saracutul gigi nu se poate *** ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează