FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS

DREPT LA REPLICĂ // Turris Turnu Măgurele reacționează: „Erik Lincar a avut un comportament atipic. S-a întâmplat pentru prima dată în 14 luni”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 14:00

Deși Erik Lincar (40 de ani) a confirmat faptul că și-a dat demisia de la Turris Turnu Măgurele, liderul Ligi 2, teleormănenii au emis un comunicat în care neagă acest lucru.  

„Afirmația din conținutul articolului antemenționat că «Nu înfrângerea cu FC Argeș este motivul demisiei lui Lincar de la Turris, liderul din Liga 2, ci implicarea din ce în ce mai masivă a lui Valentin Dragnea!», nu are nicio acoperire în realitate, motivat de faptul că, în principal, antrenorul echipei noastre, domnul Erik Lincar nu ne-a comunicat oficial poziția dumnealui referitoare la încetarea raporturilor contractuale și nici măcar verbal motivele pentru care dorește să părăsească echipa după doar nouă etape, deși contractul încheiat cu acest antrenor expiră abia la sfârșitul sezonului competițional”, se arată în comunicatul celor de la Turris, care face referire la articolul publicat de către GSP.ro, luni, 30 septembrie (Vezi AICI articolul).  

De asemenea, reprezentanții clubului au dezvăluit un episod din interiorul echipei, considerând că acesta a venit ca urmare a ofertelor din Liga 1 pe care le-a primit antrenorul Erik Lincar. 

„Avem bănuiala rezonabilă că, în situația în care domnul Lincar ne va propune rezilierea unilaterală a contractului așa cum a declarat în presă (evident cu plățile compensatorii aferente), antrenorul nostru a fost ofertat de alte echipe (cel mai probabil Liga 1) și practic inventează motive de plecare gen nerespectarea principiilor sale ori imixtiunea anumitor persoane în activitatea antrenorului, încercându-se practic victimizarea antrenorului fără nicio probă pertinentă și fără informații verificabile. De altfel, antrenorul principal, domnul Erik Lincar, a și comunicat oficialilor clubului că are o ofertă de lucru de la o altă echipă, fără să precizeze numele echipei și afirmând că a declinat această ofertă. Este de netăgăduit că antrenorul nostru a avut un comportament atipic în ultima vreme în sensul că nu a făcut deplasarea cu echipa în ziua premergătoare meciului cu FC Arges Pitesti, venind la echipă abia în ziua meciului, cu doar două ore înainte de începerea partidei, fiind pentru prima dată în 14 luni când se întâmplă acest lucru”, susțin teleormănenii.  

Potrivit spuselor teleormănenilor, Erik Lincar nu i-ar fi informat cu privire la relația tensionată avută cu președintele clubului, deși antrenorul a amintit de acest aspect în declarațiile sale (DETALII AICI): „Niciodată domnul Lincar nu a discutat cu persoanele abilitate din cadrul clubului nostru despre eventuale nemulțumiri ale domniei sale de natură să ducă la întreruperea colaborării cu clubul nostru, iar, contrar principiilor sportive și nu numai, am aflat despre demisia antrenorului din presa sportivă, imediat după meciul de sâmbătă pierdut la Pitești, fără să fie prezentat vreun motiv clar, aspect de natură să lase loc speculațiilor”. 

Neagă implinarea lui Valentin Dragnea 

Deși s-a vorbit și despre implicarea fiului lui Liviu Dragnea, mai mult decât din punct de vedere financiar, la echipa din Turnu Măgurele, care l-ar fi deranjat pe Erik Lincar, teleormănenii neagă această posibilitate.  

Respingem orice afirmație neprobată potrivit căreia Valentin Dragnea sau alte persoane ar fi impus anumiți jucători în lotul echipei, antrenorul fiind singura persoană care avea putere de decizie pe linie sportivă. Referitor la jucătorul Cristi Bud, facem precizarea că acesta este sub contract cu echipa noastră, fiind alegerea exclusiv a antrenorului ca jucătorul să nu mai facă parte din lotul echipei fără măcar să ne comunice oficial care sunt motivele pentru care a luat o astfel de decizie radicală. Deși conducerea clubului a purtat negocieri cu jucătorul Cristi Bud în vederea rezilierii convenționale a contractului de activitate sportivă la solicitarea antrenorului principal, tot acesta este cel care a decis ca, după data de 01.10.2019, jucătorul Cristi Bud să se întoarcă la echipă”. 

Susțin că nu l-au ofertat pe Dan Alexa 

Cei din conducerea lui Turris au dorit, de asemenea, să nege faptul că l-au căutat pe Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu, în vederea unei posibile colaborări. 

Dezmințim, de asemenea, informațiile referitoare la contactarea de către clubul nostru a antrenorului Dan Alexa în vederea înlocuirii antrenorului principal al echipei, fiind contrar pricipiilor noastre și regulilor de bun simț să ofertăm antrenori aflați sub contract cu alte echipe, indiferent de ligă, pe parcursul derulării sezonului competițional”, susțin cei de la Turris.  

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Golul etapei în Liga 2 vine de la ultima clasată! Alexandru Apostol: „A fost o inspirație de moment și mi-a dat încredere” VIDEO

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează