FOTBAL  »  LIGA 2  »  RIPENSIA TIMIȘOARA - SPORTUL SNAGOV 3-1

EXCLUSIV Golul etapei în Liga 2 vine de la ultima clasată! Alexandru Apostol: „A fost o inspirație de moment și mi-a dat încredere” VIDEO

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 19:38

Alexandru George Apostol (27 de ani) a reușit un gol superb pentru Sportul Snagov în înfrângerea cu Ripensia Timișoara, scor 1-3, în cadrul etapei a noua din Liga 2. 

Fundașul central al ilfovenilor l-a executat pe portarul advers cu o foarfecă superbă din mijlocul careului. Parcă nici lui nu i-a venit să creadă, iar colegii au sărit imediat să îl felicite.  

A fost al treilea gol al Sportului Snagov în cele nouă etape disputate până acum în Liga 2. Echipa are un singur punct obținut chiar împotriva Petrolului Ploiești, pe „Ilie Oană”. 

Alex Apostol a oferit un scurt interviu exclusiv pentru GSP.ro, în care vorbește despre reușita sa, dar și despre situația de la Snagov.

- Cum ai reușit să marchezi un astfel de gol? 
- Am simțit că faza încă nu este terminată și am rămas în careu chiar dacă mingea se îndepărtase după corner, iar execuția a fost o inspirație de moment și mă bucur mult că mi-a reușit. 

- La ce te-ai gândit imediat după? 
- M-am gândit la toate persoanele care nu au crezut în mine - glumesc! Nu îmi amintesc exact. M-am bucurat cu colegii și știu că mi-a dat o încredere mai mare că putem să câștigăm. 

- Ai mai avut astfel de reușite în carieră? 
- Din foarfecă este prima dată când înscriu, dar goluri frumoase am mai avut, majoritatea prin șuturi de la distanță, iar cel mai frumos care a rămas în memoria mea și sper că nu doar a mea a fost pe când jucam la Rapid Suceava. Am lobat trei jucători de câmp și portarul. Acolo jucam mijlocaș central și îmi era mai ușor să ajung în fața porții. 

6 goluria marcat Alex Apostol la Suceava, în cele două sezoane petrecute acolo (2014-2015 și 2015-2016)

- Vom mai vedea astfel de goluri din partea ta? 
- Îmi doresc să mai înscriu goluri sub orice formă și să avem rezultate bune la echipă, dar și mai important cred că trebuie să rezolvăm problemele, să nu mai luăm goluri.

- Totuși, nu ați reușit să obțineți un rezultat pozitiv. Echipa începe bine meciurile, dar în repriza a doua cedează. Ce se întâmplă? 
- Nu știu exact ce se întâmplă. Probabil experiența își spune cuvântul plus că echipa a fost făcută din mers, mulți jucători venind pe parcurs, nici nu am efectuat un cantonament înainte de începerea campionatului și contează foarte mult și din punct de vedere fizic și al relațiilor de joc, dar sper că de la meci la meci ne vom îmbunătăți jocul prin ceea ce ne explică antrenorii.

- Care sunt șansele să vă salvați de la retrogradare în acest sezon? 
- Campionatul e lung, dar important este să începem să acumulăm puncte cât mai multe până la iarnă. Sper să reușim să ne salvam și majoritatea băieților să realizeze că au o șansă mare și nu doar să se bucure de moment că joacă în Liga 2, ci să gândească mai mult în perspectiva.

Alex Apostol a mai jucat la echipe precum FCSB 2, Mureșul Deva, Concordia Chiajna, Foresta Suceava, ACS Berceni și Progresul Spartac. 

2 meciuria jucat Alex Apostol pentru Concordia Chiajna în Liga 1

98 de meciuria adunat Apostol în Liga 2

VIDEO // Golurile partidei Ripensia Timișoara - Sportul Snagov

Ripensia UVT - Sportul Snagov 3 - 1

Ripensia UVT - Sportul Snagov 3 - 1, Liga 2, etapa 9

Publicată de Ripensia UVT pe Luni, 30 septembrie 2019

VEZI ȘI:

METALOGLOBUS - RAPID 0-0 // Daniel Pancu dă vina pe gazon + Conflict cu Ovidiu Herea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează