FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Dumitru Dragomir, detalii despre implicarea sa la Rapid: „M-aș duce pentru galerie și primar” + ce soluție vede pentru Dinamo

Rapid joacă și în sezonul viitor în Liga 2 +11   FOTO
Rapid joacă și în sezonul viitor în Liga 2

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 08:29 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 08:42

Dumitru Dragomir (74 de ani) pare tot mai aproape să revină în fotbalul românesc și a dat detalii despre oferta primită de la Rapid, club care a ratat șansa să promoveze în Liga 1.

Fostul șef al LPF a spus că se gândește dacă să vină în calitate de conducător la Rapid, dar că este tentat să accepte oferta primită.

„Să vedem ce va fi! M-aș duce la Rapid, așa, pentru galeria care m-a tot înjurat și m-a tot aplaudat în 50 de ani de fotbal. Fanii Rapidului sunt respectat.  M-aș mai duce și pentru primarul ăsta care a făcut lucruri bune (n.r Dan Tudorache, primarul sectorului 1), dar nu a reușit cu Rapidul. A făcut lucruri bune. Părerea mea e că ar merita să aibă un succes cu Rapidul. Un alt insucces ar fi un deranj pentru patroni, pentru galerie, pentru toată lumea. 

Eu, dacă m-aș duce, mă duc cu o filosofie a mea! Îmi fac eu proiectul! Nu merg pe proiectul lor. Dacă cei de acolo vor agrea proiectul meu, mă duc. Dacă nu, nu mă duc! Am pensie bună, trăiesc din ea! Dacă mă duc, mă duc să nu iau niciun ban. Am suficienți! Dacă cei de la Rapid vor, le mai dau și eu bani!”, a declarat Dumitru Dragomir la emisiunea „Digi Sport Special”.

„Nu e în regulă ce s-a întâmplat cu Dinamo”

Dragomir a vorbit și despre Dinamo și a cerut ca sistemul competițional din Liga 1 să fie modificat și crescut numărul de echipe.

Ce s-a întâmplat cu Dinamo nu e în regulă! Nu se poate să facă așa ceva!  Cred că Federația e destul de deșteaptă să nu mai greșească și să facă 16 sau 18 echipe. Cred că 16 echipe vor fi. Ultima clasată (n.r. Chindia) să dea baraj cu Mioveniul. Părerea mea e că toată lumea va fi mulțumită așa”, a adăugat Dragomir.

VIDEO Dumitru Dragomir: "Mă înscriu în programul DDB. Îmi pare rău de Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cluburile din Liga 1 au votat pentru retrogradarea lui Dinamo! Ședință de urgență la LPF, repoziționare a lui Gino Iorgulescu: „N-am nimic împotrivă să fie 16 echipe"

Noul caz Dan Nistor! E prea bun pentru Dinamo: îl vor CFR și Craiova, dar și echipe din Bundesliga!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
402687490202775
Marius Crs  •  07 August 2020, 08:01

Terminati odata cu aberatiile ! Ce naiba au astia doi in comun cu Rapidul ? Edi Iordanescu ? Mitică Dragomir? Astia vor salva Rapidul ? La Rapid in conditiile actuale ca sa promovezi 100% ai sanse doar cu unul dintre astia doi antrenori : Sumudică sau Viorel Moldovan Ambii au jucat la Rapid , au luptat pt Rapid , s au bucurat si au plans pt Rapid. Șumudică si Viorel Moldovan, oricare daca ar venii ar face echipa , ar fi disciplina ar defila in campionat. Restul , la Rapid ,? Sunt doar glume proaste.

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  05 August 2020, 13:35

Cu pareri tampite si lucruri care sau petrecut cu ani in urma cu injuraturi si jigniri nu va veni si Rapidu asa va ramane cum e azi !

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 August 2020, 11:48

Speri ca primaria sa-ti dea ceva de pomana sau pe de-a moaca... Tota viata n-ai facut decat asta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează