FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA CĂLĂRAŞI

Dunărea Călăraşi l-a transferat pe Radu Crişan » Transfer după eșec

Articol de - Publicat luni, 19 august 2019 17:32

Dunărea Călărași a mutat din nou în linia defensivă după eşecul cu Petrolul (scor 1-3), aducându-l pe Radu Crişan, fundaşul central în vârstă de 23 de ani împrumutat de la Astra Giurgiu.

„Am adus 20 de jucători într-o lună. Este greu pentru oricine în aceste condiţii. Este nevoie, clar, de timp, pentru ca echipa să arate aşa cum ne dorim. Ne vom reveni, sunt sigur”, a anunţat Eugen Pârvulescu, preşedintele echipei călărăşene.  

Radu Crișan a mai jucat la FC Hermannstadt, Astra Giurgiu, Academica Clinceni și U Cluj.

Dunărea Călăraşi rămâne fără punct acumulat în clasament după ce trupa condusă de Eugen Pârvulescu a cedat clar, 1-3, în disputa de pe teren propriu cu Petrolul.  

În etapa viitoare, trupa lui Cristi Pustai joacă în deplasare, contra celor de la Miercurea Ciuc, sâmbătă, 24 august, de la ora 11:00. 

VEZI ȘI:

TURRIS TURNU MĂGURELE - RAPID // Daniel Pancu, despre lupta pentru promovare: „Sincer? Mă așteptam să fie un nivel mai bun, dar nu e”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close