FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS TURNU MĂGURELE - RAPID

TURRIS TURNU MĂGURELE - RAPID // Daniel Pancu, despre lupta pentru promovare: „Sincer? Mă așteptam să fie un nivel mai bun, dar nu e”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 13:16

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a susținut azi o conferință de presă în care a prefațat partida pe care giuleștenii o vor disputa marți în deplasare, cu Turris Turnu Măgurele, în etapa a treia din liga secundă.

  • Turris Turnu Măgurele - Rapid se joacă marți, de la ora 18:45, liveSCORE pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Mergem pentru a ne menține calitatea jocului prestat etapa trecută. E pentru prima oară când jucăm în deplasare în acest sezon, calitatea gazonului de acolo ar putea fi un avantaj pentru noi. Vrem doar să avem continuitate și să prestăm același joc ofensiv, cu multe goluri marcate”, a spus Pancu. 

Tehnicianul Rapidului spune că se aștepta ca nivelul din liga secundă să fie mai ridicat: 

„Mă așteptam să fie un campionat mai greu. Mă așteptam să fie un nivel mai ridicat, dar nu e. Sunt câteva echipe bune, însă UTA și Petrolul par acum cele mai bune echipe din perspectiva jocului prestat. 

Oricum, nici noi nu suntem încă la capacitate maximă. Rapidul are unii jucători care sunt în urmă cu pregătirea fizică, jucători care nu și-au atins încă potențialul maxim. Vom fi o echipă care va lupta până în ultima echipă pentru a promova”, a mărturisit Pancu, în cadrul conferinței de presă. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO // Chiajna - Farul, întrerupt 7 minute după ce un jucător s-a prăbușit pe teren! EXCLUSIV Ce diagnostic i-au pus medicii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 August 2019, 11:29

Faceti lobby pentru 18 echipe fratilor ! In fiecare zi ! Astia se fac ca lucreaza - vorba lui Dinescu , daca nu se pune presiune pe ei !

arad4ever
arad4ever  •  21 August 2019, 13:22

Daca la nivelul asta asa slab , echipa ta e pe locul 9 , nu as vrea sa stiu daca ar fi un nivel mai ridicat pe ce loc o duceai. Poate ar trebui sa fii mai temperat in declaratii si mai concret in fapte...

magura
magura  •  19 August 2019, 17:13
Postat de marcelclujnapoca pe 19 August 2019, 15:14

Trageti sforile sa se voteze 18 echipe in Liga 1 ! Doar asa aveti sanse ! Va vorbeste un cunoscator ! Daca intra 6 si cad 2 echipe aveti sanse ! In rest nici peste 2-3 ani ! Vorbim la iarna ! 18 echipe in liga 1 va salveaza promovarea !- valorificati de acum ce va fi - discutand la televiziuni si intra sigur orasele care fac spectacol in fotbalul din Romania ! Las pe fiecare sa le pronunte numele !

Da' tu unde ai ghicit chestiile astea ca RAPID n-are sanse la promovare in sezonul actual? In piftie sau fasole batuta? :)))))))))))) Se gasesc toti pacalicii sa vorbeasca despre RAPID in conditiile in care nu-si cunosc nici toti membrii familiei!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează