FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Edi Iordănescu nu va semna cu Petrolul Ploiești: „Din păcate, nu s-a concretizat o colaborare în acest moment”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 20:26 / Actualizat sambata, 08 august 2020 20:32

Edi Iordănescu, 42 de ani, liber de contract, a vorbit despre oferta de la Petrolul și a dezvăluit că nu va antrena până la urmă clubul ploieștean, aflat în liga secundă.

„Salut tuturor! Ca sa nu mai fie speculații: Au fost anumite contacte în ultima perioadă între mine și clubul Petrolul. Am avut prilejul cu această ocazie să cunosc niște oameni deosebiți, în frunte cu Dl M. Mihailovici, Ceo Veolia România, cărora le mulțumesc pt maniera extrem de profesionistă și echilibrată în care m-au abordat. Mărturisesc că m-am simțit onorat de interesul arătat și de încrederea avută în mine, prin rolul propus spre a-l avea în cadrul clubului și în proiectul gândit!! 

Pt asta le mulțumesc public și țin să mulțumesc cel puțin la fel de mult suporterilor Petrolului pt dialogul avut și căldura pe care am simțit-o din partea lor. Dragostea lor pt Petrolul îmi este mai mult decât familiară și mi-ar plăcea ca într-o zi, să reprezentăm și apărăm împreună aceleași culori. 

Am reușit o promovare ca și jucător în tricoul Petrolului acum foarte mulți ani și astea sunt lucruri care nu se uita niciodată. 

Din păcate nu s-a concretizat cu o colaborare în acest moment, motivele prefer să rămână confidențiale. Voi rămâne atent la parcursul viitor al Petrolului și bucuros dacă Petrolul va reuși să-și îndeplinească obiectivele propuse”, a scris Edi Iordănescu pe profilul său de Facebook.

VIDEO Edi Iordănescu despre haina de actor pe care trebuie să o îmbrace un antrenor: „De multe ori fabricam scandaluri în cadrul vestiarului”

Marius Șumudică, propunere-șoc pentru postul de antrenor la Rapid: „Aș încerca să-l iau”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează