FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Marius Șumudică, propunere-șoc pentru postul de antrenor la Rapid: „Aș încerca să-l iau”

Șumudică îl propune pe Ianis Zicu la Rapid
Șumudică îl propune pe Ianis Zicu la Rapid

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 18:09 / Actualizat sambata, 08 august 2020 18:49

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, crede că Bogdan Andone (45 de ani) ar fi soluția ideală pentru postul de antrenor al Rapidului, dar spune că mutarea este greu de realizat. 

Rapid a avut un play-off dezastruos, a bătut-o doar pe UTA, 2-1 la Arad, și a terminat turneul pe poziția a șasea, ultima. Prima consecință a constituit-o demiterea antrenorului Dan Alexa. Președintele Daniel Pancu e aproape de a fi instalat la Poli Iași, iar directorul general Ovidiu Burcă a demisionat. Marius Șumudică a oferit câteva nume potrivite pentru actuala situație din Giulești. 

Marius Șumudică: „Bogdan Andone ar fi soluția ideală”

„Bogdan Andone ar fi soluţia ideală pentru Rapid. Dar nu văd cum să-l iei de la Astra, mai ales că tocmai şi-a prelungit contractul. A jucat şi a făcut performanţă la Rapid. El, ca jucător, a refuzat Steaua şi a ales Giuleştiul şi, chiar dacă drumul l-a dus până la urmă la FCSB, a avut curajul să demisioneze şi să spună ce avea de spus. Este un antrenor incredibil de ordonat, dedicat şi echilibrat. Este cam opusul meu, ca să zic aşa. Cred că d-aia ne şi înțelegem aşa de bine”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Șumudică îl propune pe Ianis Zicu

Șumudică a oferit un nume neașteptat pentru banca Rapidului, pe Ianis Zicu (36 de ani), actualul antrenor al Farului Constanța. 

Marius Șumudică, propunere-șoc pentru postul de antrenor la Rapid: „Aș încerca să-l iau”

„N-aş vrea să pronunţ alte nume, deşi, dacă eu aș fi acum acolo, aş încerca să-l iau pe Ianis Zicu. Pe el antrenor şi pe Dumitru Dragomir preşedinte. Nea Mitică este tobă de fotbal, e respectat, ştie ce trebuie făcut. Ar fi o soluţie foarte bună. 

Am zis că nu spun nume, dar în timp ce vorbesc cu tine mi-a venit în cap cea mai bună şi mai bună soluţie, Dani Coman. Pe mine m-a ajutat să câştig campionatul cu Astra. Dar, indiferent cine vine, eu sper ca echipa să promoveze. Îmi doresc din suflet asta şi centenarul să prindă Rapidul în Liga 1 şi să se lupte pentru campionat. Ca să facă asta în 2022-2023 trebuie să intre în Liga 1 sezonul ăsta care vine", a concluzionat Șumudică. 

VIDEO Florin Manea a vorbit despre viitorul Rapidului: „Dacă rămâne Pancu, va fi ce a fost și în sezonul ăsta”

Citește și alte știri despre Rapid: 

UPDATE // Schimbări majore la Rapid! Ovidiu Burcă, a treia plecare importantă, după Alexa și Pancu » Se întoarce Niculae?

ROMÂNIA U21 - FARUL 6-0 // Ianis Zicu a glumit pe seama agresivității verbale a lui Dan Petrescu: „Costache e fericit să audă și el un «Bravo!»” :D Ce fotbaliști l-au impresionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
amicu
amicu  •  08 August 2020, 21:19

Bogdan abdomen cred că ar fi o alegere buna pentru Rapid. El sau Vio Moldovan. Zicu, in niciun caz.

amicu
amicu  •  08 August 2020, 21:01

Ia-/l la turci pe securistul de mitică

elgabri
elgabri  •  08 August 2020, 20:30

Nea Mitica e toba de minciuni

Vezi toate comentariile (3)
Comentează