FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE // Schimbări majore la Rapid! Ovidiu Burcă, a treia plecare importantă, după Alexa și Pancu » Se întoarce Niculae?

Ovidiu Burcă (dreapta) nu mai este directorul general al Rapidului.
Ovidiu Burcă (dreapta) nu mai este directorul general al Rapidului.

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 12:06 / Actualizat sambata, 08 august 2020 14:46

Ovidiu Burcă (40 de ani) nu mai este directorul general al Rapidului. Acesta și-a anunțat demisia printr-un comunicat pe Facebook.

UPDATE, ora 14:00

Potrivit Prosport, Daniel Niculae este favorit să-l înlocuiască pe Burcă la Rapid. Niculae a părăsit proiectul giuleștenilor în urmă cu doi ani, dupa unele neînțelegeri cu Burcă și Pancu, în special cu ultimul, despre care declara în martie:

„Prietenii se sună, cunoștințele mai puțin! Pentru mine când se termină prietenia, se termină! Din păcate, vorbele mele s-au adeverit în ceea ce-l privește. Am spus că va rămâne şi el în afara proiectului”. (declarația a fost făcută imediat după ce Pancu a fost îndepărtat din funcția de antrenor)

Știrea inițială

Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului.

Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga”, și-a motivat Burcă decizia.

UPDATE // Schimbări majore la Rapid! Ovidiu Burcă, a treia plecare importantă, după Alexa și Pancu » Se întoarce Niculae?

Rapid se destramă!

Rapid a avut un play-off dezastruos, a bătut-o doar pe UTA, 2-1 la Arad, și a terminat turneul pe poziția a șasea, ultima. Prima consecință a constituit-o demiterea antrenorului Dan Alexa.

Ieri, GSP.ro a anunțat că președintele clubului, Daniel Pancu, este la un pas să fie noul antrenor al lui Poli Iași. Fostul tehnician al alb-vișiniilor vrea să revină cât mai rapid aproape de gazon, funcțiile administrative fiind un compromis pentru jucătorul care a făcut primii pași în fotbal chiar la Iași. 

Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. L-am primit. Am oferte, sunt invitat mereu la discuții. Sunt echipe din România, din Liga 1, și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru
Pancu la „Digi Sport Special”

VIDEO Rapid, în aer! Un titular a părăsit echipa: „M-a sunat că e dat afară din casă!”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Viorel Moldovan, în pole-position să preia Rapid! Are în palmares o promovare cu giuleștenii

Dezvăluiri șocante în direct la GSP Live: „A spus că-l omoară pe Pancu, dacă îl prinde!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
amicu
amicu  •  08 August 2020, 17:20
Postat de marcelclujnapoca pe 08 August 2020, 16:34

E nevoie de Rapid în Liga 1 , dar cred ca vor mai sta mult prin Liga a -2-a ! La cine e sigla și palmaresul? Nu pot fuziona...e vorba de bani la urma urmei ???

Afc detine doar o frântură din Rapid. 2003-2006 (parca). In rest fix siula

amicu
amicu  •  08 August 2020, 17:18
Postat de manutd.steaua pe 08 August 2020, 14:57

Sa dispara cat mai repede acesti cersetori sustinuti de primarii si de bugetul de stat,impreuna cu toate echipele care "produc" bani in felul asta!

Păi steaua și Dinamo trebuiau desființate imediat după revoluție. Și tu ai tupeul *** sa vorbești despre alții? Păi îți dau zeci de exemple în care primarii sau instituții ale statului susțin financiar cupluri. Și nu doare de fotbal. Și este rău? Când nu se implica statul, că de ce nu se implica. Atunci cand se implică, ne roade pizma

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  08 August 2020, 17:16
Postat de emil1986 pe 08 August 2020, 15:07

Actualul FC R nu e rapid CFR. Ultimul a decedat acum 4 ani, iar actuala clona n-are dreptul la sigla si la nume. Asa ca adevaratul rapid s-a stins de 4 ani si e la *** a istoriei. :))

Daca Rapidul nu este Rapid, nici mamițica ta nu e femeie

Vezi toate comentariile (35)
Comentează