FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Daniel Pancu, antrenor în Liga 1! Cu ce echipă a bătut palma

FOTO Eli Driu
FOTO Eli Driu

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 10:43 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 15:40

Din informațiile GSP.ro, Daniel Pancu (42 de ani), în prezent președinte la Rapid, va fi noul antrenor al lui Poli Iași! Asta după ce Mircea Rednic (58 de ani) nu și-a reînnoit contractul care a expirat la finalul acestui sezon. 

  • Ca antrenor, Pancu a pregătit-o doar pe Rapid, pe care a promovat-o în Liga 2 din Divizia C
  • A fost înlăturat în luna martie a acestui an de giuleșteni, după ce a condus echipa timp de un an și jumătate;
  • 6 era locul ocupat de Rapid în Liga 2 (37 de puncte) în momentul plecării lui Pancu; pe aceeași poziție au încheiat giuleștenii și play-off-ul de promovare;
  • În luna mai, Daniel Pancu a devenit președintele Rapidului, locul său de tehnician fiind luat de Dan Alexa.

Pancu vrea să revină cât mai rapid în antrenorat, funcțiile administrative fiind un compromis pentru jucătorul care a făcut primii pași în fotbal la Iași. 

Conform surselor GSP.ro, Daniel Pancu a fost deja convins de Poli Iași, iar în zilele următoare cele două părți vor parafa și actele.

Pancu ar debuta astfel ca antrenor în prima ligă la aceeași echipă la care a jucat pentru prima dată la juniori, la seniori și în eșalonul de elită.

Daniel Pancu, favorit să-l înlocuiască pe Mircea Rednic la Poli Iași

„Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. L-am primit. Am oferte, sunt invitat mereu la discuții. Sunt echipe din România, din Liga 1, și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru”, a spus ieri Pancu la „Digi Sport Special”.

500.000 de euroa adus Pancu fotbalului ieșean din vânzările lui la Rapid, Cesena și Besiktas și din donațiile directe ale fostului internațional

VIDEO de colecție cu Daniel Pancu în studioul GSP: „No, no, no! Cum? Cum să nu beau?!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj s-a făcut de râs! Presată politic, echipa din Gruia a votat ca titlul să meargă la Craiova!

FCSB plătește, după ce a folosit juniorii cu CFR Cluj! Răzbunarea lui Gigi Becali pe Mihai Rotaru și Craiova nu rămâne fără urmări

Playtech: ȘOC! Germania dă Ucrainei LOVITURA de grație! Decizia uluitoare luată ACUM!


Comentarii (16)
2392441840828429
Loghin Petru  •  07 August 2020, 17:55

Sunt deacord că fiecare are un început în carieră . Și Pancu trebuie să înceapă de undeva, dar oare de echipa Iașiului se ocupă cineva ? Este diferență netă de clasă între Mircea Rednic și Pancu . Ne-au trecut durerile facerii în acest campionat cu antrenori bazați . Ce se va întîmpla cînd va antrena Pancu ? Cine se gîndește și la sufletul suporterilor ieșeni ?

10209899427152560
Popa Lucian  •  07 August 2020, 17:43
Postat de David Titi pe 07 August 2020, 16:25

Sper sa nu fie adevarat, dar daca va schita vreun gest de regret, scuze fata de suporterii ieseni, il iertam ptr ca este IESEAN.....Sper sa aiba si rezultate!

https://youtu.be/ZS1GWklmbDc ia priviti aici ce reactii are cand inscrie impotruva Iașului..... Nu exista scuze...

10209899427152560
Popa Lucian  •  07 August 2020, 17:36
Postat de David Titi pe 07 August 2020, 16:25

Sper sa nu fie adevarat, dar daca va schita vreun gest de regret, scuze fata de suporterii ieseni, il iertam ptr ca este IESEAN.....Sper sa aiba si rezultate!

Daca isi va cere scuze sau va schița vreun gest de regret acestea vor fi false. Nu va fi sincer. Nu este bine primit in Copou.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează