FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Emil Săndoi e categoric: "Liga a 2-a va fi mai interesantă decât prima ligă!" » De ce FC Argeș nu poate promova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 14:42

Emil Săndoi, antrenorul de la FC Argeș, este sigur că prezența cluburilor de tradiție va crește calitatea fotbalului în acest sezon

FC Argeș, U Cluj, Farul, UTA, Petrolul Ploiești, Poli Timișoara. Sunt doar câteva dintre echipele care se vor duela în Liga a 2-a, care începe pe 4 august.

Emil Săndoi, antrenorul celor de la FC Argeș, a vorbit despre noul sezon și este convins că meciurile vor fi mai puternice decât cele din Liga 1.

"Liga a 2-a este mult mai interesantă decât prima ligă, iar locul cluburilor de tradiție este în fruntea fotbalului românesc. Farul, FC Argeș, Petrolul, Universitatea Cluj ar trebui să fie în topul fotbalului românesc. Aceste echipe au dat jucători la echipa națională, au dat nume grele pentru sportul de la noi ", a declarat Emil Săndoi.

"Va fi un campionat mult mai puternic, având în vedere faptul că au promovat echipe de tradiție. Unele meciuri sigur vor fi mai interesante decât cele din Liga 1, și cu mai multi suporteri în tribune"  Andrei Nilă, atacant FC Argeș.

Vor primele locuri

Piteștenii au primit o veste grea săptămâna trecută. Pentru că "alb-violeții" nu și-au schimbat forma juridică, clubul din Trivale are interzis la promovarea în Liga 1. La fel ca și în sezonul trecut, echipa aparține de Primăria Pitești, iar regulamentul interzice acest lucru.  Cu toate astea, piteștenii sunt încrezători înainte de noul seton.

"Mai avem nevoie de întăriri și suntem în discuții cu câțiva jucători. Vom vedea ce transferuri se realizează. Stăteam și mă uitam la celalalte echipe cu care ne luptăm la locurile fruntașe, precum U Cluj sau Petrolul, care au făcut câte 13- 14 transferuri. Noi avem mai puține.

Este și acea problemă cu promovarea, dar asta nu înseamnă că nu vom trata cu seriozitate fiecare meci din campionat. Am băieți de mare caracter, care se vor motiva la fiecare partidă. Am un grup de jucători buni, unii cu experiență, unii tineri și sunt sigur că dacă nu vor putea să performeze anul acesta, vor reuși anul viitor. Eu m-aș vedea în prima ligă cu FC Argeș peste un an" , a adăugat Emil Săndoi.

"Ne-am pregătit destul de bine. Suntem la nivel ridicat, când începem campionatul tragem linie și sperăm să fim în fruntea clasamentului. Ne-am propus să fim cât mai sus. Chiar dacă nu vom putea promova, nu ne vom da la o parte, sub nici o formă. Putem fi o surpriză pentru că avem un lot unit și am jucat doar pe teren. Nu s-a pus niciodată problema să nu ne dăm interesul"  Andrei Nilă, atacant FC Argeș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  25 Iulie 2018, 16:23

Nimic nu e sigur pe lumea asta, doar că nu aveți dreptul de a promova și aveți șansa de a juca la cacealma de câte ori vreți.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Iulie 2018, 15:41

Și nici nu săndoi-ește de ceea ce spune, e foarte sigur pe el!:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează