FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Ce se întâmplă cu antrenorul după ce echipa a ratat play-off-ul: „Știu ce gândește el. Mi-a și spus”

Erik Lincar / Foto: Facebook Concordia
Erik Lincar / Foto: Facebook Concordia

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 14:28 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 18:32

După eșecul suferit în fața lui Metaloglobus, 0-2, președintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase, sugerează că antrenorul Erik Lincar ar vrea să renunțe. Concordia a ratat, matematic, play-off-ul ligii secunde.

Concordia Chiajna a bifat sâmbătă a cincea partidă consecutivă fără victorie în Liga 2 și a doua înfrângere la rând de la reluarea campionatului: 0-2 cu Metaloglobus.

Ioan Ovidiu Sabău, șantajat cu un clip cu fiica lui: „Imaginile sunt legate de religia persoanei vătămate şi de relaţia dintre martoră şi verişorul acesteia” » Ce a decis Tribunalul
ȘANTAJ
Ioan Ovidiu Sabău, șantajat cu un clip cu fiica lui: „Imaginile sunt legate de religia persoanei vătămate şi de relaţia dintre martoră şi verişorul acesteia” » Ce a decis Tribunalul

Își dă Erik Lincar demisia de la Chiajna?

Astfel că a ratat și matematic obiectivul stabilit, intrarea în play-off, cu două etape înaintea fluierului final al sezonului regulat. Foarte dezamăgit, președintele clubului, Cristian Tănase, a comentat astfel situația antrenorului Erik Lincar.

„Știu ce gândește el, mi-a și spus după meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț. Dacă zilele următoare vrea să pună în practică ceea ce a spus după meciul cu Ceahlăul, mă voi gândi și voi vedea ce se va întâmpla.

În mod normal, trebuie să rămânem lucizi. Trebuie să câștigăm ultimele două etape pentru că intrăm într-o zonă periculoasă”, a spus Cristi Tănase, citat de sport.ro.

Cristian Tănase: „Mie îmi este rușine să mai intru în Chiajna”

Tănase a admis că are și el o mare parte din vină pentru ratarea obiectivului. „Trebuie să fiu corect și să-mi asum, personal, deciziile luate cu jucătorii pe care i-am adus la Concordia Chiajna și staff-ul tehnic pe care l-am numit în vară. Am avut foarte mare încredere în toți, dar, din păcate, nu ne-a ieșit ceea ce ne-am propus.

Nu am avut o consistență în rezultate. Mie îmi este rușine să mai intru în Chiajna, îmi este rușine de mine. În afară de dezamăgire, frustrare, furie, ce pot să vă spun că simt? Jucători cu experiență în Liga 1, Liga 2, un lot bine structurat numeric și valoric. Jocul prestat, în general, a fost sub orice critică.

Sigur, obiectivul era pentru toți promovarea! Dacă ar fi fost așa și am văzut că jocul nu funcționa, poate la un moment dat trebuia să fi intervenit. Poate! Dar având încredere în experiența lui (n.r. - a lui Erik Lincar), ne-am dorit totuși să avem o continuitate a băncii tehnice”, a comentat președintele Concordiei.

Concordia Chiajna a mizat pe jucători cu experiență în Superliga

Chiajna a mizat în acest sezon pe jucători precum Gabi Torje, Adrian Scarlatache, Cătălin Hlistei, Paul Pîrvulescu, Adrian Bălan, Iulian Roșu sau Denis Ispas. Cu toate astea, n-a fost de ajuns.

Echipa se află pe locul 12 în clasament, cu 22 de puncte, iar în ultimele două etape din sezonul regulat Concordia Chiajna va înfrunta CSC Dumbrăvița (acasă) și Unirea Dej (în deplasare). Ulterior, ilfovenii vor fi repartizați în una dintre cele două grupe de play-out. 

VIDEO. Liga 2 / Concordia Chiajna - Ceahlăul Piatra Neamț 1-2 » Conflict între Llullaku și Torje. Albanezul zice că a fost înjurat

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB

A venit și anunțul oficial » Unde se joacă Rapid - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează