FOTBAL  »  Superliga  »  ȘANTAJ

Ioan Ovidiu Sabău, șantajat cu un clip cu fiica lui: „Imaginile sunt legate de religia persoanei vătămate şi de relaţia dintre martoră şi verişorul acesteia” » Ce a decis Tribunalul

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 13:25 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 14:31

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul de la Universitatea Cluj, a trecut recent printr-o problemă personală complicată. A fost șantajat cu 25.000 de euro de un bărbat care se afla în posesia unui clip în care apare fiica tehnicianului.

Un bărbat din Cluj l-a șantajat pe Sabău, dar a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Alex Chipciu, vânat de hackeri » Suma uriașă dispărută din cont
U CLUJ
Alex Chipciu, vânat de hackeri » Suma uriașă dispărută din cont

Ioan Ovidiu Sabău șantajat cu 25.000 de euro

În 2019, fiica fostului fotbalist a decis să renunțe la religia tatălui său, care face parte din Martorii lui Iehova. Iar tânăra a înregistrat un clip în care ar fi prezentat o parte din aspectele negative ale acestui cult. Iar clipul a ajuns pe mâinile unui bărbat din Cluj.

Iar în 2023, bărbatul a început să-l șantajeze pe antrenorul Universității Cluj. În februarie 2023, bărbatul l-a urmărit pe Sabău acasă. Ulterior, o zi după, l-a urmărit din nou și a interacționat cu el, cerându-i să cumpere un teren în valoare de 25.000 de euro. În schimb, i-a oferit garanții verbale că nu va publica acel video, potrivit evz.ro.

Sabău a decis să se adreseze Tribunalului și a avut câștig de cauză. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

„Din cuprinsul declarației persoanei vătămate, rezultă modalitatea în care a fost abordat de către inculpat, data la care acesta a luat legătura cu el şi cele solicitate pentru a nu face publice anumite imagini video compromiţătoare.

Caracterul compromiţător al imaginilor şi al videoclipurilor pe care le deţinea inculpatul şi la care a făcut referire persoana vătămată mai rezultă și din cuprinsul procesului-verbal de redare a convorbirii telefonice a persoanei vătămate cu martora... Din cuprinsul procesului-verbal de redare rezultă că imaginile şi înregistrările audio la care făcea referire inculpatul sunt legate atât de religia persoanei vătămate, cât şi de relaţia dintre martoră şi verişorul acesteia.

Instanța va contopi pedepsele de 1 an şi 6 luni închisoare şi 2 ani și 2 luni de închisoare, aplicate prin prezenta, respectiv 1 an închisoare, aplicată prin Sentința penală din 16.01.2023 a Judecătoriei Cluj-Napoca, definitivă la data de 25.05.2023 prin decizia a Curţii de Apel Cluj, urmând a aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani și 2 luni închisoare, la care se va adăuga 10 luni închisoare, reprezentând sporul obligatoriu de o treime din totalul celorlalte pedepse (1/3 din 2 ani şi 6 luni închisoare), pedeapsa rezultantă fiind de 3 ani închisoare”, se arată în decizia instanței din Cluj.

VIDEO. Ioan Ovidiu Sabău încă are mișcările! Cum îmblânzește „Moțu” mingea și la 55 de ani

Citește și:

UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB
FCSB
UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB
Replica în două cuvinte a lui Hakim Abdallah după suita de ratări de la Iași și criticile ce au urmat. Decizia lui Zeljko Kopic
DINAMO
Replica în două cuvinte a lui Hakim Abdallah după suita de ratări de la Iași și criticile ce au urmat. Decizia lui Zeljko Kopic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
istet10
istet10  •  03 Martie 2024, 22:36

Moderare antiromaneasca!

danglumetu
danglumetu  •  03 Martie 2024, 12:56

Cind Iisus Hristos a intrebat din pragul Templului ''Ce ati facut din biserica Tatalui Meu?'', atragindu-si condamnarea, nou nascutul cler si L-a asumat atit pe Mintuitor cit si naravurile profitabile ale celor care L-au condamnat! religia si biserica n-ar trebui sa aiba plural!

Razvan
Razvan  •  03 Martie 2024, 09:29

Is inervanti prin statii bus ca se baga cu tine in seama sa te racoleze. Dau 10 % din ce castiga, dar n am vazut sa primeasca vre un ajutor care s amarati. Stiu postas si nevasta vz. in mall, amarati, nici haine, pe ei n au ca lumea, nu primesc nimic, dar nici nu s fanatici. Is tacaniti un pic amandoi

Vezi toate comentariile (21)
Comentează