FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Replica în două cuvinte a lui Hakim Abdallah după suita de ratări de la Iași și criticile ce au urmat. Decizia lui Zeljko Kopic

Hakim Abdallah / foto: Raed Krishan (GSP)
Hakim Abdallah / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 12:21 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 16:15

Hakim Abdallah, 26 de ani, și-a creat multe ocazii, dar apoi le-a ratat cu seninătate vineri seară în Poli Iași - Dinamo (0-0).

Chiar dacă și-a atras critici din interior și de la diverși specialiști la TV, atacantul „câinilor” rămâne optimist. „Sunt încrezător”, a transmis fotbalistul fanilor.

Becali, replică dură pentru Rotaru: „Mihăiță, sunt idiot dacă mă iau după tine”
FCSB
Becali, replică dură pentru Rotaru: „Mihăiță, sunt idiot dacă mă iau după tine”

Hakim Abdallah n-a avut cea mai reușită evoluție vineri seară în meciul Poli Iași - Dinamo (0-0). Atacantul malgaș și-a creat multe oportunități de a marca, însă nu s-a lipit la nicio reușită. De fapt, a ratat din toate pozițiile, refuzându-și un gol ce-ar fi putut însemna enorm în lupta pentru evitarea retrogradării.

După partida din Copou, fotbalistul a primit critici atât din partea dinamoviștilor, cât și din partea unor specialiști prezenți în studiourile TV.

3goluri și 2 assist-uri a adunat Abdallah în ultimele 10 etape

Zeljko Kopic are încredere în Hakim Abdallah, o să fie titular și cu UTA

Totuși, chiar dacă și Zeljko Kopic a fost nemulțumit de prestația africanului, croatul are de gând să-i acorde credit în continuare fotbalistului, în perspectiva ultimei etape din sezonul regulat, cu UTA, pe teren propriu. Mai ales că poate evolua și în poziție centrală, și în extremă.

Chestionat după meci de Gazeta Sporturilor despre situațiile irosite la Iași, Abdallah a răspuns scurt și la obiect: „Sunt încrezător”.

Hakim nu și-a pierdut cumpătul, la fel cum s-a întâmplat și în toamnă, când era apostrofat de fanii roș-albilor pentru lipsa eficacității.

Zeljko Kopic i-a oferit un declic, a decis să-l păstreze și Abdallah a devenit titular incontestabil, ajutat și de faptul că a arătat pregătire fizică bună și poate fi polivalent.

Atacantul trebuie să o bage în poartă. Indiferent de situaţia pe care o are, trebuie să dea gol. Când ratezi asemenea ocazii nu poţi să fii fericit. La prima ocazie, Abdallah nu are nicio scuză. E prea singur, de pe picioare, sare puţin, dar nu e lovitură atât de grea încât să nu prinzi poarta
Marius Bilaşco, director sportiv CFR Cluj, la Orange Sport

Reacții din interior la Dinamo: „Alegerile nu au fost extraordinare"

Și antrenorul Zeljko Kopic s-a arătat nemulțumit de ratări: "Cred că am fi meritat cele trei puncte. Ne-am creat o mulțime de ocazii. Sunt fericit de modul în care am arătat, de energia depusă. Doar ratările mă nemulțumesc.

E OK un punct, dar în aceste circumstanțe, cu astfel de ocazii, ar fi trebuit să marcăm. Când jucăm ca în repriza secundă nu am cum să fiu nemulțumit.

Cred că trebuie să luăm fiecare meci în parte. Nu ne ajută dacă ne gândim pe termen lung. Trebuie să lucrăm în continuare cât de bine putem la antrenamente. Am avut 3 meciuri grele în ultimele 7 zile. Sunt mândru de prestația echipei. Nu mă pregătesc pentru play-out, iau fiecare meci în parte", a spus Zeljko Kopic la flash-interviu.

"Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea.

Selmani mai are nevoie de timp pentru a se adapta, un kilogram sau două pentru a deveni mai activ. Abdallah s-a străduit mult, dar nu i-a ieșit. Poate îi va ieși data viitoare", a spus Andrei Nicolescu la "Fotbal Club" de la Digi Sport.

4goluri și 2 assist-uri a adunat Abdallah în 30 de partide pentru roș-albi

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Hakim Abdallah promite că va avea o altă față în partea a doua a sezonului: „Știu că nu am jucat suficient de bine”

Citește și alte știri:

Ieșenii au știut de ce n-a venit Eugen Voicu la meciul din Moldova: „Noi n-avem vitrină de trofee, n-avea cu ce să facă poze!”

Schimbarea remarcată la Dinamo: „Acolo poate să pună presiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
stefanov
stefanov  •  03 Martie 2024, 11:20

Un mare prost Hakim ăsta, nu știe sa dea cu șutu in minge.

Elis200
Elis200  •  03 Martie 2024, 00:13

Vai mama noastră cu aceasta nulitate de jucător de ce o fi el că de fotbal sigur nu e.

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  02 Martie 2024, 21:16
Postat de laur33 pe 02 Martie 2024, 13:57

Catedata Nicolescu cand deschide gura zici ca e de la copiii spun lucruri traznite. Auzi la el cica Selmani are nevoie de timp pentru a se adapta. Pentru a se adapta ca sa ce? Daca tu ca atacant ai nevoie de timp de adaptare ca sa dai gol din 3 metri cu poarta goala atunci mai bine te duci la cules de sparanghel.

Am inteles; tu crezi ca sparanghelu' e usor de cules... Iti spun eu care n-am cules, ca e mai greu decat a pazi lucerna... Ma mir cum nu se jeneaza baiatu' asta sa mai si deschida gura. El e peste tot; pe stanga, pe dreapta, in careu... NU lasa mingea si altora; fix ca in curtea scolii. Pai daca tu tii de minge pana ti-o ia adversarul, poate mai dai si gol, dar infinit mai putin productiv, decat a juca si cu colegii...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează