FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMITERE

Erik Lincar, demis de Turris! Clubul din Teleorman explică decizia

Erik Lincar
Erik Lincar

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 21:56 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 22:01

Erik Lincar (42 de ani) a fost demis de Turris Turnu Măgurele, în ziua în care echipa din Teleorman a remizat cu Csikszereda, scor 0-0. 

Lincar lasă Turris pe locul 9 în Liga 2, cu 16 puncte obținute în primele 11 etape. În comunicatul oficial emis de club, motivul demiterii este faptul că „politica și filosofia AFC Turris nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar”.

Comunicatul emis de Turris:

Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele dorește, pe această cale, să îi mulțumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanțelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica și filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanțele sportive noi punând accent pe comportament, educație, dezvoltare personală, performanță, responsabilitate socială si cel mai important comunicare

Lincar a antrenat-o pe Turris în două rânduri. Înainte de aventura tocmai încheiată, tehnicianul a mai condus formația din Turnu Măgurele între iulie 2018 și septembrie 2019, reușind promovarea în Liga 2. Lincar a fost aproape de promovarea în primul eșalon la capătul sezonului trecut, însă egalul dramatic cu Rapid (1-1) din ultima etapă a playoff-ului a lăsat-o pe Turris în Liga 2.

VIDEO De ce nu a reușit Erik Lincar la Panathinaikos și care a fost motivul pentru care a părăsit Steaua

Citește mai multe știri din Liga 2:

„Eminescu” al Rapidului a oferit noi declarații inedite, după eșecul cu Petrolul: „Ca în filmul cu Pele și Ardiles”

Mihai Costea, primele declarații după arestarea lui Adrian Mititelu: „Știu că trebuia să plec la Steaua pentru 1,4 milioane de euro, dar am semnat liber de contract”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  08 Noiembrie 2020, 13:24

Din comunicat se înțelege că Lincar e un derbedeu și un bețiv care n-are "comportament" și "responsabilitate socială"...?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close