FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - RAPID 2-0

„Eminescu” al Rapidului a oferit noi declarații inedite, după eșecul cu Petrolul: „Ca în filmul cu Pele și Ardiles”

Mihai Iosif +11   FOTO
Mihai Iosif

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 09:19 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 09:47

Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul, 0-2, dar antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, a avut din nou o declarație memorabilă, la fel ca în meciul precedent din Liga 2.

După ce etapa trecută a recitat versuri din Mihai Eminescu, Mihai Iosif  a atras din nou atenția la finalul partidei cu Petrolul, când, vorbind despre situația de la Rapid, a făcut referire la filmul „Drumul spre victorie”, în care joacă, printre alții, Pele, Ardiles sau Bobby Moore.

„E o înfrângere total nemeritată, pentru că am controlat meciul în cea mai mare parte. Poate am fost și puțin lipsiți de șansă. Eu sunt bucuros că lucrez la Rapid. Ca orice persoană, când pleacă cineva dintr-un post, până vine următorul, trebuie să fie cineva care să țină locul. Chiar nu mă deranjează absolut nimic. După Revoluția din 1989, toată lumea este liberă! Fiecare e liber să speculeze ce dorește.

Sper să găsim cu toții calea spre victorie, drumul spre victorie ca în film. Era un film, cu Pele și Ardiles. Azi nu mai recit nimic, nu am găsit nicio rimă”, a declarat Mihai Iosif la finalul partidei, potrivit digisport.ro.

VIDEO Trailer-ul filmului „Drumul spre victorie” (Victory, 1981), cu Sylvester Stallone și Pele: 

Citește mai multe știri despre Petrolul - Rapid: 

Cui i-a dedicat Viorel Moldovan victoria din „Primvs Derby”: „E momentul oportun pentru o reacție”

Ce s-a întâmplat la finalul partidei Petrolul - Rapid 2-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  07 Noiembrie 2020, 22:37

Mihai, ar trebui sa delimitezi un pic teritoriile, poetii cu poeziile, speculatorii cu ale lor...Rapidul are nevoie de antrenor, experimentat, tu esti umplutura.

comabi
comabi  •  07 Noiembrie 2020, 22:29

Baiat inteligent. Cel putin la prima vedere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează