FOTBAL  »  LIGA 2  »  RUNDA #11

Liga 2, etapa 11 » Concordia Chiajna rămâne în grafic după victoria cu FC Brașov! Clasamentul actualizat

Concordia - FC Brașov // foto: csconcordia.ro +14   FOTO
Concordia - FC Brașov // foto: csconcordia.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 17:30 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 19:52

Ultimul meci din etapa #11 din Liga 2, Concordia Chiajna - FC Brașov, s-a încheiat cu victoria echipei lui Claudiu Niculescu, scor 2-1. 

Toate detaliile despre Liga 2

Concordia Chiajna - FC Brașov

U Cluj - Unirea Dej 3-1

  • Au marcat: Tescan 6, Boiciuc 34, Blejdea 84 / Manole 69

Statistici

Poli Timișoara - Ripensia 1-3

  • Au marcat:  D. Benzar 38 / Piftor 3 (pen.), Val. Macriţchii (73), Golda (90+4)

Statistici

Poli Timișoara: R. Murariu – Sofran, Bocșan, Scutaru (cpt.), Pamfile – R. Lazăr, Ignea – D. Andrei, Bîrnoi, D. Benzar – Gerbi
Rezerve: G. Păduraru – Denis Radu, Moțiu, Zaluschi, Oct. Ursu, Rz. Prodan, S. Costea, Rob. Hațegan, Oanea 
Antrenor: Nicolae Croitoru

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic, Val. Macrițchii – Vidrăsan, Stoi (cpt.), Andr. Macrițchii – Piftor, Ernest, Mitrov 
Rezerve: Mosoarcă – R. Rogac, Golda, Sokovic, Mih. Ion, Rz. Morariu, Cr. Pădurariu, Rob. Stoica, Gladun 
Preparator fizic: Iulian Muntean

Stadion: „Dan Păltinișanu” (Timișoara – Timiș) 
Arbitru: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Asistenți: Ovidiu Timar (Oradea) și Daniel Ștefan Lar (Baia Mare)

Hermannstadt - CSC Şelimbăr3-2

  • Au marcat: Buhăcianu 35, 39, 90+4 / Curtean 50 (penalty), Cîrstean 75

Statistici

Astra - Dunărea Călărași 3-0

  • Au marcat: Danciu 63, D. Gheorghe 75, Gavîrliță 81

Statistici

Unirea Constanța - Unirea Brăila 2-0

  • A marcat: Ardelean 38, 90+3

Statistici

Poli Iași - Viitorul Tg. Jiu 1-3

  • Au marcat: Camara 58 / Core 9, Țegle 30, Acosta 87

Statistici

Metaloglobus - Csikszereda 1-1

  • Au marcat: Csuros 70 (autogol) / Gal-Andrezly 54

Statistici

FC Buzău - Unirea Slobozia 1-1

  • Au marcat: R. Paturcă 55 pen. / Alfana 33
     
  • Christ Alfana a deschis scorul în minutul 33, când a scăpat singur cu portarul Stoian și l-a „judecat” din marginea careului mare pe portarul gazdelor. 
     
  • Buzău a egalat în debutul părții secunde, după o lovitură de la 11 metri transformată fără emoții de Paul Pațurcă (56). Până la final nu s-a mai înscris.

Statistici

Petrolul - CSA Steaua 2-0

+10 FOTO

FOTO: Cristi Preda

  • Petrolul s-a impus în derby-ul Ligii 2 cu Steaua, scor 2-0. Cele două echipe au început temător partida de pe „Ilie Oană”, prima repriză fiind una anostă, fără ocazii de gol pentru cele două formații. Partea secundă a adus o schimbare de atitudine în tabăra elevilor lui Nae Constantin, care au ieșit mai motivați de la cabine. 
     
  • Au avut prima mare ocazie în minutul 48, când șutul lui Sorry Diarra a fost respins în bară de portarul Raul Bălbărău. 10 minute mai târziu, atacantul ploieștenilor nu a mai ratat ținta. 
     
  • Rămas cu mingea la picior în urma unei lovituri de colț, Diarra i-a adus pe petroliști în avantaj, făcându-i pe fanii Petrolului să „erupă” de bucurie. Steaua a acuzat șocul primului gol și în minutul 64 a mai primit o lovitură. Același Diarra a finalizat un contraatac perfect al „găzarilor” și a majorat scorul la 2-0. 
     
  • Roș-albaștrii puteau reveni în meci, dar golgeterul Chipirliu a ratat incredibil din 5 metri cu poarta goală, după o centrare a lui Rareș Enceanu. Elevii lui Oprița au mai ratat o ocazie uriașă prin Dragoș Huiban, în finalul meciului. Atacantul „militarilor” a ratat incredibil din 2 metri în urma unei centrări și Petrolul se impune în derby.
     
  • 6.500 de spectatori au asistat la Petrolul - CSA Steaua (cifră neoficială)

Urmările deciziei cu privire la folosirea denumirii „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”

Site-ul de rezultate live „Flashscore” a fost pus în încurcătură de atenționarea CNA cu privirea la denumirea care ar trebui folosită în cazul divizionarei secunde „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”.

CNA a atenționat postul TV Digi Sport 1 pentru folosirea termenilor „Steaua”, „Steaua București” și „Stelei” în timpul partidei Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2 din 5 mai 2021, partidă contând pentru barajul de promovare în Liga 2. 

Consiliul Național al Audiovizualului a solicitat televiziunii să prezinte pe post numele echipei Armatei în conformitate cu ce apare pe site-ul FRF: Clubul Sportiv al Armatei Steaua. 

Site-ul Flashscore a fost pus în dificultate. Oamenii din spatele portalului susțin că încă nu au găsit modalitatea prin care să se conformeze deciziei CNA. Din lipsă de spațiu, folosirea numelui complet este imposibilă. 

Vă asigurăm că nu suntem părtinitori în nici un fel și acuratețea este unul din lucrurile pe care le apreciem cel mai mult. Momentan căutăm o soluție echitabilă. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul emis de Flashscore.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Ilie Stan povestește scenele care l-au șocat în Liga 2: „M-am simțit ca un infractor! Aveau fotografia mea”

FOTO Cristi Pustai, dezgustat după victoria cu 7-0 de la Brăila: „Am vorbit și cu Florentin Petre, nu știu cum rezistă! Mai bine 14 echipe în campionat”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (47)
c23665
c23665  •  24 Octombrie 2021, 13:15

Ar fi frumos sa promoveze si echipa *** in Liga I. Sa aiba Clujul doua echipe in campionat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  24 Octombrie 2021, 13:14
Postat de csa.nimeni.la.meci pe 23 Octombrie 2021, 17:05

Atata timp cat trecerea de la Steaua Bucuresti AFC si FCSB nu a fost actionata in instanta cu rezultate pozitive FCSB este continuatoarea Steaua Bucuresti ( cu drept sau nu de brand )

FC FKSB nu a prezentat in instanta nicio dovada, niciun act care sa ateste vreo relatie a echipei lui Becali cu Steaua!!! Asa a spus instanta si a acordat Stelei palmaresul... Stelei!!! Sigur, fraierii nu au cu ce sa inteleaga ce citesc.

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  23 Octombrie 2021, 19:45
Postat de csa.nimeni.la.meci pe 23 Octombrie 2021, 17:05

Atata timp cat trecerea de la Steaua Bucuresti AFC si FCSB nu a fost actionata in instanta cu rezultate pozitive FCSB este continuatoarea Steaua Bucuresti ( cu drept sau nu de brand )

Whatever, faptul e consumat, e timpul sa acceptați realitatea (încă odată, nu ma refer la tine!) și sa move on! Io-s corect, așa ca recunosc ca tu, spre deosebire de “colegii” tai de suferința, chiar ești pasionat de sport, te interesezi, chiar și cand spui prostii o faci intentionat mistificand cu buna știința realitatea pt a îți servi “cauzei”, așa ca pe tine chiar te cred ca susții echipa, indiferent ce nume / brand are, deci ești un adevărat suporter. Atunci de ce ceilalți nu fac la fel!? Cred ca știu răspunsul! “Fcsbistul de mic” nu susține de fapt echipa, el doar vrea sa se laude! Vrea sa fie parte din “gașca câștigătoare” ca sa spunem așa. Pt el dacă FC fcsb nu e Steaua și deci nu se mai poate lauda cu 26 de campioante, CCE și restul nu mai da doi bani pe echipa! Nici măcar suporteri de rezultat nu ii pot numi, chiar și dacă echipa are rezultate dar nu mai e Steaua nu mai da doi bani pe ea! Ăștia, dacă Steaua va promova și va avea rezultate in L1 îți dau in scris ca ne vom trezi cu ei in Ghencea “steliști de mici”. Așa sunt blocați in moment, nici FC fcsb nu e buna dacă nu e Steaua dar nici Steaua dacă e in L2 și nu are rezultate cu care ei sa se poată lauda! :-)))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close