FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRAM

Programul etapei #2 din play-off/play-out Liga 2: când se joacă Oțelul - CSA Steaua și Unirea Dej - Dinamo

Programul etapei #2 din play-off/play-out Liga 2: când se joacă Oțelul - CSA Steaua și Unirea Dej - Dinamo
Programul etapei #2 din play-off/play-out Liga 2: când se joacă Oțelul - CSA Steaua și Unirea Dej - Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 11:45 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 16:54

FRF a stabilit programul etapei #2 din play-off-ul și play-out-ul Ligii 2. Toate meciurile vor fi live pe GSP.ro.

Play-off

  • 30 martie 20:00 Oțelul - CSA Steaua 
  • 31 martie 18:00 Poli Iași - Gloria Buzău 
  • 2 aprilie 16:00 Unirea Dej - Dinamo 

Play-out 

  • 1 aprilie 11:00 Metaloglobus - Minaur 
  • 1 aprilie 11:00 CSM Slatina - Unirea Slobozia 
  • 2 aprilie 11:00 Poli Timișoara - Csikszereda

Fanii lui Dinamo exultă! Decizia luată înaintea meciului cu Unirea Dej

Fanii lui Dinamo au primit 1.500 de bilete pentru deplasarea cu Unirea Dej, duel contând pentru etapa #2 din play-off (duminică, 2 aprilie, ora 16:00).

Am vorbit cu reprezentanții lui Dinamo și le vom acorda jumătate din biletele pentru această dispută, în jur de 1.500. Știm că sunt mulți fani ai alb-roșiilor în zonă și venim în întâmpinarea lor. 

Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”, a precizat Gabriel Magdaș, președintele formației din Dej. 

Unirea a început cu un eșec seria jocurilor din play-off, 0-3, în Ghencea, cu CSA Steaua, în timp ce Dinamo a remizat, acasă, 1-1, cu Gloria Buzău.

VIDEO. Andrei Nicolescu, noul președintele lui Dinamo: „Când eram mic, am dat probe la Steaua”

Mai multe articole despre Dinamo:

Dinamo - Petrolul, meci tare » Final încins, au intervenit stewarzii: „E amical sau ce e?!”
Dinamo - Petrolul 1-1
Dinamo - Petrolul, meci tare » Final încins, au intervenit stewarzii: „E amical sau ce e?!”
Momentul ignorat și de VAR la cea mai controversată decizie din play-off: „În cazul ăsta, golul nu e valabil!”
CFR Cluj - RAPID 2-2
Momentul ignorat și de VAR la cea mai controversată decizie din play-off: „În cazul ăsta, golul nu e valabil!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  26 Martie 2023, 13:47
Postat de enigmaticul pe 25 Martie 2023, 14:18

Lasă-i domnule, ăștia au început pregătirile pentru UCL! De asta li se acordă atâta ”atenție”, dar sunt convins că anul viitor tot în L2 vor evolua. Dar e dreptul lor de a visa.

de asta ies in evidenta gigisto-stelistii! de prosti ce sunt....

Catalynn__..
Catalynn__..  •  25 Martie 2023, 16:14
Postat de popescu222 pe 25 Martie 2023, 15:55

Pai dpdv sportiv, Steaua e principala favorita la promovare. Iasi e a doua favorita, iar mass media nu se focalizeaza pe ei pentru ca media functioneaza dupa criteriul audientei. Cu tot respectul pentru un oras minunat ca Iasi, sunt mult mai multi fani Dinamo la nivel national, decat fani Poli Iasi, o echipa infiintata relativ recent, dupa decesul (2010) cunoscutei sale predecesoare cu nume asemanator.

Totuși pe voi FRF v-a înțeles etapa trecută și v-au mutat meciul Duminica, pe noi văd ca nu vor, nu ca ar fi bai Joia, însă FRF ne obliga sa avem doi jucatori tineri in teren iar ăștia sunt la loturile naționale și ajung in România de abia Miercuri, după ce Steaua a plecat deja spre Galați. Dacă tot ne obligi sa jucam cu tineri, pai atunci ajuta cluburile care au juniori la Naționala măcar printr-o programare de bun simt. Avem meci cu Iasiul abia Marți pe 11, de ce nu putem reprograma m rog meciul de la Galați, dacă nu in Weekend pt ca e grila ocupată, măcar Luni sau Marți!?

Catalynn__..
Catalynn__..  •  25 Martie 2023, 16:08
Postat de oumuamua pe 25 Martie 2023, 13:52

Un play-off pe care nu il inteleg!!???... CSA joaca in play-off si poate face jocurile promovarii! Pai ce competitie mai e asta???... \\\suntem ciudati rau in Romania! Burleanu e vinovat!... I-a permis lui gigi becali sa-si faca moftul cu fc fcsb, care nu stiu pe ce criterii a fost inscrisa in \Liga 1??... apoi ii permite lui CSA sa joace in Liga 2 fara drept de promovare!!? Suntem nebuni cu totii???

Vezi tu, te depășește puțin problema. Steaua, din punctul de vedere al L2 are dreptul sa încerce sa câștige competiția și sa aplice pt licența de L1. Pt ca vezi tu, dpdv sportiv Stelei nu ii poate fi interzis sa își asigure un loc cât mai sus in clasamentul final, inclusiv un loc promovabil direct. Discuția începe abia după ce, in ciuda meritului sportiv, comisia de licențiere a FRF ii va refuza licența de L1. Pana atunci însă Steaua are fix același “drept de promovare” ca oricare alta echipa din L2. Este o discuție mult prea lunga despre interpretarea discriminatorie a legii 69 de către FRF, și oricum nu ar avea rost sa o port cu tine, ar fi o pierdere de timp pt amândoi. Ce pot sa îți spun însă e atât: DACĂ la final vom termina pe locurile 1 sau 2 și FRF ne va refuza licența pt L1, cu acel refuz ne vom prezenta la TAS și ne vor spune judecătorii de acolo cine are dreptate. Avem șansa Joi la Galați, dacă batem Oțelul, sa ne asiguram in proporție se 95% locul 2, ar fi 10 puncte care ținând cont și de valoarea echipelor sunt greu de recuperat, așa ca vom demara pregătirile pt TAS! OK, poate o sa spui ca am fost și anul trecut, da, am fost, însă am făcut totul in pripa și am făcut o cerere moarta din fașă, adică sa nu se dispute barajul, apoi am retras complet acțiunea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează