FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZILIERE

OFICIAL Eugen Neagoe a început „curățenia” la FC Argeș » Fotbalist pus pe liber: „Îi dorim mult succes în carieră”

Facundo Rizzi, primul din stânga jos, s-a despărțit de club / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
Facundo Rizzi, primul din stânga jos, s-a despărțit de club / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 16:41 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 17:24

La trei săptămâni de la numirea sa la FC Argeș, Eugen Neagoe începe deja să-și creioneze propria strategie. În aces sens, tehnicianul a renunțat la fundașul stânga Facundo Rizzi, clubul anunțând, vineri, despărțirea amiabilă de fotbalistul argentinian în vârstă de 26 de ani.

FC Argeș a mai renunțat, astfel, la unul dintre fotbaliștii care și-au trecut în CV retrogradarea rușinoasă din vară. Facundo Rizzi, fundaș lateral înregimentat la cererea lui Marius Croitoru la începutul anului, a părăsit, oficial, formația din Trivale.

Rizzi fusese titular la alb-violeți în prima ligă, fiind om de bază în primul „11” al lui FC Argeș și în Liga 2. Fără să impresioneze, argentinianul n-a mai fost dorit și a ajuns la un acord cu conducerea pentru despărțirea de „vulturii violeți”.

Eugen Neagoe a început „curățenia” la FC Argeș » Fotbalist pus pe liber: „Îi dorim mult succes în carieră”
Facundo Rizzi e istorie la Pitești / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

FC Argeș s-a despărțit de Facundo Rizzi

Clubul nostru și fotbalistul Facundo Rizzi au ajuns astăzi la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. 

Fundașul stânga argentinian în vârstă de 26 de ani a jucat 28 de meciuri în toate competițiile pentru FC Argeș. Decizia de a pune capăt colaborării dintre club și fotbalist a fost luată de staff-ul tehnic al echipei. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul emis de clubul piteștean. 

Dintre cei peste 15 fotbaliști străini veniți la FC Argeș în sezonul retrogradării, singurul „supraviețuitor” a rămas în acest moment Dorian Bertrand, mijlocașul ofensiv originar din Madagascar transferat încă din „era Prepeliță”. 

VIDEO Vechea arenă din Pitești, demolată în proporție de 90% » Cinci oferte au fost depuse pentru construcția noului stadion „Nicolae Dobrin”

Citește și alte știri din Liga 2: 

VIDEO Primarul a mers la mormântul lui Nicolae Dobrin și și-a însușit ultima decizie luată la FC Argeș: „E solicitarea mea, sunt convins că va fi aprobată”

Câți suporteri au venit în Ghencea, la primul meci după victoria obținută de Steaua în procesul pentru palmares

Moment inedit în fotbalul românesc » A înscris primul gol la seniori pentru echipa la care a jucat și tatăl său

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  28 Octombrie 2023, 08:44

Foarte slabi cu Slatina. Totusi Liga 2 care pare cea mai slaba de cand umaresc fotbal ofera sanse oricarei echipe, poate in afara de 5-6. Faptul ca opt echipe nu au drept de promovare contribuie la nivelul scazut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează