FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

VIDEO Primarul a mers la mormântul lui Nicolae Dobrin și și-a însușit ultima decizie luată la FC Argeș: „E solicitarea mea, sunt convins că va fi aprobată”

Cristian Gentea a fost prezent la comemorarea lui Nicolae Dobrin / Sursă foto: argesfc.ro.
Cristian Gentea a fost prezent la comemorarea lui Nicolae Dobrin / Sursă foto: argesfc.ro.

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 18:40 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 19:03

Joi, în ziua în care s-au împlinit 16 ani de la moartea marelui Nicolae Dobrin, FC Argeș a decis, în semn de respect față de „Prințul din Trivale” retragerea tricoului cu numărul 10. Prezent la mormântul „Gâscanului”, primarul Cristian Gentea a spus că inițiativa i-a aparținut în totalitate.

„L-am respectat mult pe nea Gicu, era normal să fiu aici, știți și marea mea părere de rău, că aș fi vrut să fie în viață, să fie alături de mine.

Am spus mereu cât de mult mi-aș fi dorit să fie în viață, iar actualii jucători de la FC Argeș să simtă puterea, între ghilimele, a lui nea Gicu și să le fie jenă de modul în care se comportă, de modul în care evoluează.

Am venit din semn de respect pentru nea Gicu și pentru doamna Gica. Pentru a evidenția și mai mult respectul pentru nea Gicu, vreau să fac o propunere în premieră… m-am sfătuit și cu domnul Neagoe, iar azi am să propun Consiliului Director al Asociației… se va ocupa Daniel Stanciu de asta, retragerea tricoului cu numărul 10”.

Primarul Piteștiului, supărat pe jucătorii lui FC Argeș: „Sunt foarte nemulțumit”

Gentea și-a continuat discursul, explicând raționamentul pentru care a propus retragerea tricoului cu numărul 10. 

„La momentul actual nu cred că avem un jucător care să poarte tricoul cu numărul 10. Dacă pe viitor vom ajunge la alte concluzii, vedem ce vom face. Acum, asta e solicitarea mea, sunt convins că va fi aprobată, începând de azi tricoul cu numărul 10 să rămână doar al lui Nicolae Dobrin. 

Când va merita altcineva să îl poarte, se vor schimba lucrurile, până atunci așa va rămâne”, a spus Gentea pentru FC Argeș TV, citat de Liga2.ro. La acțiune a participat și noul antrenor al piteștenilor, Eugen Neagoe. 

Interviu Cristian Gentea și Eugen Neagoe 26 octombrie 2023

Antrenorul echipei Eugen Neagoe și primarul Cristian Gentea ne-au vorbit despre marele Dobrin, dar și despre decizia de retragere a numărului 1️⃣0️⃣. ⚪️🟣

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Joi, 26 octombrie 2023

Eu sunt foarte nemulțumit, dar am mare încredere în domnul Neagoe. Eu cred că e antrenorul care ne trebuie, înțeleg că lucrurile nu se pot face de azi pe mâine, înțeleg, sunt foarte încântat că a acceptat să vină, e pe termen lung proiectul.

- Cristian Gentea, primar Pitești

VIDEO Vechea arenă din Pitești, demolată în proporție de 90% » Cinci oferte au fost depuse pentru construcția noului stadion „Nicolae Dobrin”

Citește și alte știri despre FC Argeș: 

FC Argeș, anunț la exact 16 ani de la moartea legendarului Nicolae Dobrin: „Am luat această decizie pentru a onora cum se cuvine munca pe care a depus-o în slujba Argeșului”

Moment inedit în fotbalul românesc » A înscris primul gol la seniori pentru echipa la care a jucat și tatăl său

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  27 Octombrie 2023, 08:45

pai mai nea primare. odata retras tricoul, atunci e retras.. nu ca vine unul bun si gata nu mai e retras..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează