FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRĂILA

EXCLUSIV Ameninţări de blat la Brăila - Poli Iaşi. Ion Viorel ameninţă că retrage echipa din campionat

Ion Viorel
Ion Viorel

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 23:32

Scandal incredibil în Liga a 2-a. Tehnicianul echipei CF Brăila, Ion Viorel, ameninţă cu retragerea din campionat dacă echipa sa va fi dezavantajată în meciul de la finalul acestei săptămîni cu Poli Iaşi.

Antrenorul a declarat în exclusivitate pentru Radio GSP că oameni din conducerea clubului au fost contactaţi de cei de la Poli Iaşi, care le-au cerut să se dea la o parte în meciul de sîmbătă. Oficialii brăileni au refuzat din start ideea pentru că au un proiect extrem de interesant şi astăzi, subit, Federaţia Română de Fotbal a schimbat toţi arbitrii şi observatorii.

Ion Viorel ameninţă că va retrage echipa de pe teren dacă simte că este furat şi apoi o va retrage şi din campionatul ligii secunde.

"Eu vreau să fac pentru Brăila ce-am făcut pentru Buzău, să-i duc în prima ligă, şi nu mă voi lăsa pînă cînd nu voi reuşi acest lucru. Sper să duc Brăila acolo unde-i este locul. Am reuşit să aduc şi suporterii alături de echipă, la meciul din Cupă au fost 10.000 de oameni", a  spus Ion Viorel la Radio GSP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
comin
comin  •  23 Septembrie 2011, 10:27

Ideea e ca orasul nu ajuta cu nimic echipa de fotbal. Conducatorii din PSD sunt cei mai mari mafioti (impreuna cu politia), iar blaturi vor fi cu carul. Nu exista interes pentru promovare. Si asa stam prost cu banii... RUSINE INSA ANALFABETILOR CARE JIGNESC PRIN COMENTARII OAMENII DIN ORASUL NOSTRU CARE NU SUNT VINOVATI PENTRU CE SE INTAMPLA CU ECHIPA LOCALA DE FOTBAL! Vina brailenilor (ca si a intregii tari, de fapt) e doar la alegeri. Aveti grija toti cu cine votati in 2012 !!!

comin
comin  •  23 Septembrie 2011, 10:25

Tin minte un meci de acasa, acum cativa ani, cand braila se lupta cu iasi pt promovare. Juca inca Jardel (Nicolita) la noi. Ne-a arbitrat Al. Tudor. La un moment dat, in prima repriza, eram condusi cu 0-3, dupa ce iasi primise si penalty... Tin minte ca mai bine de o ora am strigat (cu galeria) "hotii!" si "arbitre, noi stim / ca ma-ta su.e pu.a!" S-a terminat 3-3, dar greu... Ne-a furat tare! La final, tot iasi a promovat. Poate ca Ion Viorel are dreptate si va fi blat si acum, cu conducerile, cu jucatorii sau cu arbitrii. Vom vedea. Cert e ca de atunci nu m-am mai dus la stadion decat la meciurile din liga 3 (era intrarea gratis) si la amicalul cu Steaua (intr-o iarna,

nfs2009
nfs2009  •  23 Septembrie 2011, 10:18

sa mori u k retragi echipa =)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează