FOTBAL  »  LIGA 2  »  ROSTOV

EXCLUSIV Andrei Prepeliță a dat lovitura la TAS! Suma uriașă pe care a obținut-o numai din penalizări de la Rostov

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 18:04

Andrei Prepeliță (33 de ani), acum la FC Argeș, în Liga 2, își va rotunji conturile, după litigiul câștigat în urmă cu câteva zile la TAS împotriva fostei sale echipe, FC Rostov (locul 3 în prima ligă din Rusia). 

Mijlocașul a avut contract de 500.000 de euro pe sezon cu FC Rostov, pentru care semnase în perioada 2016-2018. A jucat doar un an, după care, în august 2017, a ajuns la o înțelegere cu rușii pentru rezilierea contractului pe ultimul sezon. 

I-au fost plătite datoriile mai vechi, 83.000 de euro, și urma ca pe 1 ianuarie 2018 să mai încaseze 225.000 de euro. În înțelegerea amiabilă jucătorul a pus însă și o clauză: pentru orice zi de întârziere la plată, Rostov urma să achite penalități de 1.700 de euro. 

Cum FC Rostov nu a respectat termenul inițial, după câteva luni, Prepeliță i-a reclamat la FIFA. Somat de forul internațional, clubul a achitat cei 225.000 de euro, dar nu și penalitățile. 

Reprezentat de avocatul Bogdan Tohăneanu, Prepeliță a deschis o procedură la TAS, pentru recuperarea penalităților. Și a câștigat încă 275.400 de euro, bani pe care FC Rostov trebuie să îi achite foarte repede. În caz contrar, riscă sancțiuni ce pot ajunge și de depunctări, din partea FIFA. 

25 de meciuria jucat Prepeliță pentru Rostov în toate competițiile, reușind un singur gol

Vezi și:

BRIGHTON - TOTTENHAM 3-0 // FOTO Accidentare HORROR în Premier League » Hugo Lloris și-a rupt mâna și a avut nevoie de masca de oxigen

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
rivaldinho
rivaldinho  •  05 Octombrie 2019, 23:42

Saracul Moflea, pune o intrebare si tot el isi da raspunsul si invers.. Vai de capul lui! Lionking, nu te mai da stelist, alogen sarbesc, tu esti suporter dinamo.

merace
merace  •  05 Octombrie 2019, 19:33

Fiecare fotbalist semneaza un contract. Daca il semneaza prosteste, pierde! Daca il semneaza destept, castiga! Patronii ii trateaza pe jucatori ca pe oi de muls... Dar jucatorii au dreptul sa se protejeze prin contracte inteligente. Sunt oameni, nu oi! :D

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  05 Octombrie 2019, 19:20

Bravo Prepelita ! Respectele mele tie si impresarilor !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează