FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, 16:00, LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Dorel Stoica e convins că marea majoritate a suporterilor vor susţine sîmbătă echipa lui Mititelu: ”Lumea va ţine cu noi”

Stoica va împlini 35 de ani pe 15 decembrie
Stoica va împlini 35 de ani pe 15 decembrie

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 19:33

În ciuda vîrstei, Dorel Stoica a rămas o piesă importantă în angrenajul Ştiinţei.

În recuperare după o accidentare, închizătorul speră să fie apt sîmbătă, la ora 16:00, pentru confruntarea orgoliilor cu CS Universitatea. În tur, la Severin, la meciul încheiat cu remiză albă, Dorel a fost doar spectator, fiind în conflict la acea vreme cu Adrian Mititelu. Între timp, a revenit la echipa lui Napoli, cu toate că a fost dorit insistent şi de către şefii CraiOlguţei.

- Dorel, ce estimezi că va fi sîmbătă pe fostul "Central" din Bănie?
- Va fi un meci istoric, nu credeam să existe vreodată o asemenea confruntare. Îmi doresc enorm să mă fac bine pînă la ora partidei, să fiu pe teren, n-am mai jucat de mult timp acasă, pe "Ion Oblemenco" din Craiova. O să am emoţii, dar din alea pozitive.

- Cu cine crezi că vor ţine miile de spectatori din tribune?
- Lumea o să ţină cu noi, cu Ştiinţa. Acum trebuie să le arătăm că merităm încrederea lor. Noi avem emblema, "leul", craiovenii vor fi de partea noastră, vom încerca să ne ridicăm la nivelul pretenţiilor lor.

- Există vreun adversar de la CS Universitatea care să vă provoace emoţii?
- Nu i-am studiat îndeaproape, important va fi să ne facem noi jocul, să arătăm noi un fotbal bun.

"Fotbal, nu bătăi!"
- Vor fi scîntei pe teren?
- De ce? Şi noi, şi ei, mă refer la fotbalişti, ne cîştigăm pîinea din meseria asta. Ştiu ce scandaluri sînt între cele două conduceri, însă noi trebuie să ne respectăm între noi şi pe noi înşine. Să jucăm fotbal adevărat, nu să ne batem!

- Mai speraţi că se vor plăti din salariile restante?
- Este o confruntare ce va intra în istorie, atenţia ne este doar la această partidă, fiindcă oricine vrea să cîştige, nu cred că se gîndeşte careva acum la bani. Vom vedea după aia ce va fi, la iarnă tragem linie. Pînă atunci, trebuie să jucăm fotbal, să ne menţinem sus, ca să prindem play-off-ul.


240 de minute a jucat în acest sezon Dorel Stoica, bifînd 3 meciuri pentru alb-albaştri


"Vrem să cîştigăm, dar să vedem ce ne aduce meciul. Nu există o favorită clară. Presiune va fi pe ambele echipe, cine va greşi mai puţin se va alege cu ceva. Nu ştiu dacă se va risca prea mult"
Dorel Stoica, mijlocaş FC Universitatea

"CS Universitatea va cîştiga la două goluri diferenţă. Mă bazez pe Stîngă şi pe scăderea de formă a echipei lui Mititelu. Nu pe public, pentru că de data asta va fi împărţit în trei: unii cu noi, alţii cu Mititelu, iar cei de la «Stemă» cel mai probabil vor fi neutri"
Nicolae Ungureanu, şef departament scouting CS U Craiova

"Sper să se joace mai mult fotbal decît în tur, la acel 0-0, atunci lumea a văzut doar îmbrînceli şi altercaţii! Mă aştept la o partidă tensionată, pentru că ştiu patima oltenilor"
Nicolae Ungureanu, şef departament scouting CS U Craiova

"Universitatea e una singură!"
Ilie Balaci a prefaţat derby-ul dintre CS U şi FC U Craiova. "Voi merge la acest joc şi voi ţine cu fosta mea echipă. Universitatea este una singură, echipa cu leul pe stemă", a spus Balaci pentru fanatik.ro. Fosta glorie a oltenilor nu va lua loc la tribuna oficială, ci va sta pe locurile de deasupra tunelului, printre suporterii de rînd. "Acum o să vă daţi seama care-i formaţia pe care suporterii o iubesc", a mai declarat Ilie.

CS U vrea fuziune!
Aseară, acţionarul majoritar al CS U, Adrian Andrici, i-a făcut o ofertă-surpriză lui Adrian Mititelu: "Pentru a pune punct războiului fratricid ce a învrăjbit Craiova şi a îndepărtat mulţi suporteri de ambele echipe, haideţi să facem din cele două Universităţi una singură! Vă oferim 20% din acţiunile CS Universitatea Craiova - un procent egal cu al nostru, investitorii actuali. Restul de procente, 60%, vor fi listate la bursă în perioada următoare. De asemenea, vă oferim suma de 1.000.000 de euro pentru a vă duce mai departe războaiele în care v-aţi angrenat. Ştiţi la fel de bine ca noi că actuala dumneavoastră firmă nu mai poate fi salvată de la faliment, avînd, conform datelor publice de pe site-ul Ministerului de Finanţe, datorii în valoare de 173.818.533 lei, aproximativ 40 milioane euro, sumă ce nu poate fi recuperată prin nici un plan de reorganizare financiară. Iar falimentul va însemna automat o nouă dezafiliere a echipei". Mititelu nu dăduse pînă aseară nici un răspuns.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  21 Noiembrie 2013, 21:29

Vreau si eu un argument solid pentru a risca integritatea corporala a fiului meu de 10 ani participand la un meci unde sustin echipa adversa dar care joaca la ea acasa! MERSI !

stefy29
stefy29  •  21 Noiembrie 2013, 20:43
Postat de tivireli pe 21 Noiembrie 2013, 20:24

razboinici ai mult iubitei csu infiintata in 2013, puneti-va in p.w.l.a. mea scuturi la c.w.r. ca o sa va f.w.t.a Mititelu in timpul meciului . Are timp in 90 min. ca sunteti putini-20-30. Succes. Bravo, Foarte tare, am râs cu lacrimi, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, ...

Prietene odata cu revenirea Stiintei pe Oblemenco, chiar le trebuieste scuturi. E groasa rau pentru cei 20-30 maimutoi.

gabryel28
gabryel28  •  21 Noiembrie 2013, 20:40

suta la suta toata oltenia este cu voi!! maine la 10 UNIVERSITATEA revine pe OBLEMENCO! FORZZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează