FOTBAL  »  LIGA 2  »  INTERVIU

EXCLUSIV Grigoraș și-a făcut echipa: "Aș lua titlul cu băieții ăștia!" + episod hazliu cu un fost jucător stelist

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 14:11

Antrenorul Petre Grigoraș, 53 de ani, proaspăt revenit pe banca lui SSC Farul, în Liga a 2-a, a acordat un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor de vineri, în care a vorbit despre cariera lui și planurile pe care le are.

Provocat să își aleagă echipa ideală, Grigoraș a nominalizat câte cinci oameni de top de la principalele trei echipe la care a lucrat: Farul, Oțelul și Pandurii.

E vorba despre Cristocea, Liviu Mihai, Pașcovici, Todoran și Șchiopu de la Farul, Gabi Paraschiv, Sergiu Costin, Giurgiu, Szekely și Emil Jula la Oțelul și Pintilii, Chiricheș, Maxim, Răduț și Nistor la Pandurii. "Aș câștiga titlul cu băieții ăștia!", a exclamat Grig. 

10 echipe există pe CV-ul de antrenor al lui Grigoraș: Farul ('00-'02, '04-'05), FC Onești ('02-'03), Petrolul Moinești ('03-'04), Oțelul ('05-'09, '13), Poli Iași ('09-'10), Pandurii ('10-'13, '14, '16-'17), CFR Cluj ('13), ASA Tg. Mureș ('15-'16), ACS Poli Timișoara ('16), SSC Farul ('17-'18)

Doctor  Marian Pleașcă

Grig a povestit și o întâmplare amuzantă din perioada petrecută la Pandurii: "La revenirea în 2014, am plecat să preiau echipa la cantonamentul din Slovenia, am acceptat, iar după câteva zile de pregătire vine Pleașcă și-mi cere două zile libere.

Mi-a zis: «Trebuie să plec!». «De ce, Mariane?». «Îmi dau doctoratul. Vă aduceți aminte când mă atenționați să mă duc la școală? V-am ascultat, am terminat facultatea de sport și trebuie să termin acum doctoratul». «Bine, mă, du-te!». Așa că Pleașcă al meu e doctor în sport!". 

rkx1773 marian pleasca

Interviul integral cu Petre Grigoraș poate fi citit AICI

Citește și: Grigoraș revine: a fost prezentat în vestiarul noii sale echipe! » Interviu EXCLUSIV: "Am ezitat la oferta lui Becali"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  21 Septembrie 2018, 17:40

Ah ce echipa facuse Grigoras la Otelul. Nu mai exista jucator ca Gabi Paraschiv in campionat acum de exemplu

gest
gest  •  21 Septembrie 2018, 17:19

Vreti bani ca sa citim un interviu .. .. pentru peste.. Lasa-ti ca oricum il puneti singuri maine poimaine ..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează