FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid l-a refuzat pe Lukasz Szukala! Șefii giuleșteni l-au dus cu vorba pe Pancu și în legătură cu alți doi jucători din Liga 1

Articol de , - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 10:37

Rapid l-a avut în mână pe Lukasz Szukala, dar conducătorii giuleșteni l-au refuzat pe polonez susținând că nu are o formă sportivă bună. Pe lângă acesta, giuleștenii i-au ratat și pe Blănaru și Gabi Deac.

Rapid ar fi putut avea acum în componență un stoper extrem de experimentat, dar conducerea vișinie nu a fost de acord cu această idee. La începutul sezonului de Liga a 2-a, fostul stelist Lucasz Szukala, 35 de ani, a fost propus giuleștenilor. 

Conform surselor Gazetei, antrenorul Daniel Pancu și-a dat acordul pentru aducerea polonezului, dar managementul giuleștean s-a opus, considerând că Lucasz nu este într-o formă sportivă bună. Asta în ciuda faptului că fundașul central le-a transmis bucureștenilor că își dorește să joace la Rapid și că este dispus să dea orice fel de test fizic pentru a dovedi că este în parametri optimi.  

Nici deschiderea jucătorului și nici dorința lui Pancu de a-l avea pe acesta sub comandă nu i-a înduplecat pe conducători, astfel că polonezul nu a mai ajuns în Giulești.  

Szukala a evoluat ultima oară în liga a doua din Turcia, la Ankaragucu, ultimul său joc oficial fiind Alanyaspor - Ankaragucu 0-2, disputat pe 19 august 2018.

Szukala a mai jucat pentru: Metz B,  Munchen 1860, Alemannia Aachen, Gloria Bistrița, U Cluj, Petrolul, Steaua, Al Ittihad, Osmanlispor și Ankaragucu 

6 trofeea câștigat Szukala în carieră, toate cu Steaua: 3 campionate, o Cupă, o Supercupă ale României și o Cupă a Ligii

I-au ratat pe Blănaru și Deac 

Rapidiștii au avut și mai recent ocazia să pună mâna pe doi jucători obișnuiți să evolueze în prima ligă. Este vorba de atacantul Ștefan Blănaru, 30 de ani, de la Hermannstadt, și de închizătorul Gabriel Deac, 24 de ani. Daniel Pancu a transmis conducerii că ar crește substanțial calitatea echipei cu cei doi și că îi vrea cu orice preț. Șefii  i-au replicat antrenorului de 42 de ani că este o chestiune de zile până îi vor aduce pe cei doi fotbaliști, dar în final, vișiniii au pierdut lupta cu Petrolul Ploiești, echipă ce le-a oferit condiții financiare mai bune celor doi fotbaliști. 

2 milioane de euroeste bugetul anunțat de Rapid pentru acest sezon de Liga a 2-a

15 goluriîn 124 de meciuri a marcat Szukala în Liga 1, all-time

4 goluriîn 42 de meciuri a marcat Blănaru în Liga 1, all-time

4 goluriîn 91 de meciuri a marcat G. Deac în Liga 1, all-time

Cum ar fi putut arăta primul "11" al Rapidului cu cei trei jucători  
Drăghia - I. Voicu, Szukala, Mallo, Oanea - Jorza, Djurici - G. Deac, Hlistei, Sefer - Blănaru

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
steaua.libera
steaua.libera  •  18 Septembrie 2019, 18:15
Postat de magura pe 18 Septembrie 2019, 13:08

Articol d 2 lei. Daca erau jucatori buni, RAPID i-ar fi luat, dar asa, lasa sa se pacaleasca alte echipe!

Conducătorii Rapidului sunt infailibili

317270529078800
Danny Pedr  •  18 Septembrie 2019, 16:08

Sa castiga si Pascu putin comisioane

amicu
amicu  •  18 Septembrie 2019, 13:20

Păcăliciul ăla de burca sa plece.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close