FOTBAL  »  LIGA 2  »  SSC FARUL

EXCLUSIV Reacție după declarațiile lui Marica despre SSC Farul: "El nu bagă niciun ban, e doar de fațadă! Dacă vine fără ei, noi îi dăm clubul"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 16:28

Ciprian Marica a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre situația de la SSC Farul și în care l-a atacat pe Sorin Mihăilescu, unul dintre susținătorii proiectului SSC Farul. (Detalii aici)

Contactat de GSP.RO, Sorin Mihăilescu a spus că este dispus să renunțe la proiect și să-l accepte pe Ciprian Marica la Farul cu o singură condiție. În plus, i-a cerut acestuia să aibă o dezbatere televizată în care să lămurească situația de la echipă.

"Să spună la ce meciuri am jucat noi de la Farul la pariuri? Când am jucat eu la pariuri? Ca să fac asta trebuia să vorbesc cu Petre Grigoraș și să îi cer să bage sau să scoată anumiți jucători. Grigoraș era antrenor și care e cu Marica în barcă. Să iasă Grigoraș să zică dacă l-am sunat sau i-am cerut ceva la un meci. Când faci o acuzație, trebuie să o probezi.

Dacă vine fără cei care au trădat clubul și care au făcut toate nenorocirile de la echipă, Grigoraș, Pitu, Akan și Șișcu, poate considera că este patron la Farul. Dacă vine fără ei, în secunda doi îi dăm actele de la club. Nu vrem funcții, nu vrem nimic. Nu avem niciun interes. Dacă vrea, nici nu mai vin la stadion. Vreau doar să văd că este bine clubul acesta. Reziliez și contractul de echipament sportiv dacă trebuie. Eu am dat bani la club și nici nu știu dacă îi voi mai lua.

El a zis ca i-am pus pe fani să scrie mesaje împotriva lui la meciul de sâmbătă. (Vezi aici mesajele). Legile ultras zic că fiecare brigadă se organizează singură. Eu nici nu am știut ce mesaje vor fi și nu le-am cerut eu să le scrie. Nu pot face asta.

Eu vreau să ne vedem mai mulți oameni și să vorbim. Vreau să mă întâlnesc cu Marica față în față, într-o emisiune televizată. Dacă are ceva de spus, hai să ne vedem la TV, cu hârtiile pe masă. Așa e cel mai bine", a declarat Sorin Mihăilescu pentru GSP.RO.

"Cei de la Academia Sportivă Farul și-au trecut că joacă pe stadionul Farul. Pe noi nu ne lasă să intrăm. Pe Marcel Lică (n.r. președinte SSC Farul), operat acum 2 săptămâni, nu l-au lăsat să intre pe stadion.

Marica nu bagă niciun ban, el e de fațadă. Se bazează pe banii de la Primărie, a fost chemat de Consililul Județean. I s-a zis că dacă ia echipa primește bugetul nostru" Georges Muzaca, preşedintele Comitetului Director al SSC Farul Constanţa, pentru GSP.RO

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (12)
mariantudor15
mariantudor15  •  07 August 2018, 01:03
Postat de digei pe 06 August 2018, 19:28

Esti statistician la Farul? Spune-mi si mie unde era seful galeriei si unde erau suporterii cand toti neavenitii ori politicienii s-au perindat pe la club iar ade cativa ani buni(nu de acum) toata baza e un *** de ***? Ia spune. Nu mai esti suspicios? Dar cand rezultatele echipei erau de-a dreptul halucinante pt ca jucatorii se dadeau la o parte din calea adversarilor? Atunci de ce nu era suparare in randul galeriei? Cum si pe ce a facut Farul atat de multe datorii incat a trebuit sa fie retrogradata? Cine trebuia, cine s-a angajat sa finanteze clubul si n-a facut-o? Unde era Mihailescu asta? In afara ca stie sa se bata pe strada cu cine-i deranjeaza combinatiile si se mai bate cu suporterii altor cluburi ce mai stie? Cand Farul s-a prabusit sub focul incrucisat al atator interese a devenit mielusel, nu l-a auzit nimeni sa se dea la politicieni sau la afaceristii combinagii. Stii ce-a facut? I-a inrait pe suporterii cei tineri si naivi impotriva lui Hagi. Ca sa acopere scandalurile de la Farul. Pe astea le stiu toti oamenii din Constanta, nu trebuie sa ai interese la alt club, e suficient sa ai un pic de orgoliu de locuitor al Constantei dezamagit de jaful de la Farul iar acum vad ca aceleasi persoane se implica golaneste sa stopeze intentiile unor eventuali investitori. Le convine sa traiasca in acel *** de *** numit stadionul Farul aflat sub patronajul *** si al buruienilor.

Pot sa te intreb de unde ai scos toate mizeriile pe care le-ai scris? Crezi ca a fost mediatizat la fel de mult ca acest scandal incercarile noastre de a salva FC FARUL? Peluza nu depinde de un singur om , iar Mihailescu in ultimii 5-6 ani nici macar nu a mai stat la peluza ( acum a stat la cateva meciuri pe care le-am putut juca pe Farul in conditiile in care tribuna B era inchisa) . De ce nu poti sa te informezi? Suporterii Farului sunt singurii care au igienizat stadionul in ultimii ani ( mai putin inaintea finalei Super Cupei de prin 2015) .Fc Farul a intrat in datorii din CAUZA lui giani NEDELCU si atat , el nu a platit jucatorii si a facut numai rau echipei. Dar cum spuneam ,nu era asa de mediatizat si important ca sa iti dai tu cu parerea .. Imi e sila de cei ca tine.

bridges
bridges  •  06 August 2018, 21:45
Postat de Radu Iordan pe 06 August 2018, 20:22

Stii ce raspunde un machidon cand il intrebi unde este Constanta? "Langa Cogealacu'!". Aua eu iti zic sa iti vezi din *** si sa nu te mai faci de ras pe aici. Si eventual sa *** ***!

Prosti sunt in toate comunitatile nui doar la machidoni, voi cu ce va laudati? Deocamdata Hagi si Halep au adus faima Constantei, se uita lumea la voi cu alti ochi nu doar ca la niste asistati sociali la mila lui Mazare. Hagi si Halep sunt emblemele orasului. Aveti un Cazinou acolo, istoria orasului, l-ati lasat sa putrezeasca si o sa se prabuseasca pe voi, atat de buni sunteti.

2106327382939464
Radu Iordan  •  06 August 2018, 20:22
Postat de Andy Nicoara pe 06 August 2018, 19:39

Interesul e clar, acel asazis stadion al acelei asazise echipe de traditie sa fie refacut in totalitate cu bani de la buget. Adica indind mana la pomana. Cand a fost sa se apuce de Sala Sporturilor cea noua au spus par, cibca nu erau bani desi in 2016 finantarea a fost aprobata de cei dinaintea PSD-ului. Deci e o lume de nedescris acolo. Care vreti sa faceti un bine fugiti de locul ala. Gagi si Halep sunt doua nume dragi tuturor romanilor, nume de glorie au fost terfelite de acesti interlopi in cele mai dizgratioase moduri, cand e vorba sa foloseasca impotriva lor un limbaj agresiv nu se inlatura de la nimic.

Stii ce raspunde un machidon cand il intrebi unde este Constanta? "Langa Cogealacu'!". Aua eu iti zic sa iti vezi din *** si sa nu te mai faci de ras pe aici. Si eventual sa *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează