FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL SNAGOV

EXCLUSIV Ultimele detalii despre mutarea Snagovului la Mangalia! Jucătorii amenință că-și depun memorii dacă nu se rezolvă situația

Articol de - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 09:30

Joi, 20 decembrie, în ședința Consiliului Local din Mangalia, s-a luat în discuție deja cunoscutul caz al mutării formației Sportul Snagov în orașul de la malul mării. 

Sursele Gazetei susțin că situația este încă neclară, urmând ca mai multe lucruri concrete să se discute în primele zile ale anului 2019. Edilul orașului ar fi mandatat 5 consilieri locali care să discute mai în amănunt situația posibilei mutări. 

Aceștia se vor întâlni cu șefii clubului ilfovean și vor purta o nouă rundă de negocieri. Dacă în urmă cu câteva zile mutarea părea concretă, acum discuțiile sunt ușor în ceață, lucru care a lăsat un gust amar fotbaliștilor. 

Situația de la club nu e una deloc bună, fotbaliștii aveau restanțe salariale de două luni, iar pentru Crăciun șefii au virat doar o jumătate dintr-un salariu, fiind în continuare restanțe de o lună și jumătate. 

Dacă echipa nu va face un pas concret către mutare, mulți dintre elevii lui Laszlo Balint sunt deciși să depună memorii și să plece de la echipa care a terminat prima parte a campionatului pe primul loc.

Cel mai probabil prima săptămână a anului 2019 va fi una decisivă pentru viitorul formației Sportul Snagov

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ziua decisivă » Azi se votează în ședința Consiliului Local posibila mutare a echipei Snagovului la Mangalia! Noi detalii despre parteneriatul pus la cale

EXCLUSIV Părțile confirmă tranzacția: cum se va numi din vară liderul Ligii a 2-a și pe ce stadion va juca

EXCLUSIV Liderul din Liga 2 se mută la malul Mării! S-a înțeles cu un oraș care îi va oferi 500.000 de euro anual

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează