FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV VIDEO Poveste genială cu Daniel Pancu și George Copos » Care a fost prima întrebare pusă de patron: „I-am zis că nu. A fost dezamăgit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 18:33

Daniel Pancu (41 de ani) a povestit cum a decurs prima întâlnire cu George Copos, înainte să semneze cu Rapid în 1997.

„Când am venit la Rapid, m-a dus domnul Sichitiu în lojă. Încă nu semnasem. Era un Rapid - Petrolul, eu venisem direct de la Iași. Prim-ministrul de atunci, domnul Văcăroiu, nu era la meci și am stat pe scaunul dânsului. 

La pauză a venit nea George Copos. Ne-au prezentat oamenii, i-au zis că sunt un băiat de la Iași. Primul lucru despre care m-a întrebat a fost dacă am viteză. I-am zis că nu, eu am alte calități. A fost dezamăgit. 

Eu eram atunci nu neapărat în probe, dar nu semnasem contractul. După ce a auzit asta, domnul Copos i-a zis lui nea Liță Dumitru, antrenorul de atunci, să mă și vadă la joc. Au venit imediat cu contractul după 20 de minute de antrenament”, a povestit Daniel Pancu pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

RAPID // Vasile Maftei e dezamăgit de parcursul Rapidului: „La cât s-a investit, mă așteptam că se va promova la pas”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  28 Decembrie 2019, 11:47
Postat de Mihai Dinu pe 28 Decembrie 2019, 02:25

O poveste banala, sau nu, obisnuita. Nimic genial in acesta relatare de fapt, nimic nu este genial in fotbal! Pe termen scurt ati castigat, v-am facut trafic, dar pe termen lung...nu va mai citesc articolele! Va doare undeva, nu?

Pare un fragment dintr-o compunere a unui puști de clasa a doua...."ionel l-a intrebat pe gigel daca a mancat, iar gigel a spus că nu"

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  28 Decembrie 2019, 11:45

Cât de *** să fii să cataloghezi o astfel de scriere, că știre nu poate fi numită, ca fiind genială? Voi gesepeiilor, ați stat încuiați in cămară când erați mici?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  28 Decembrie 2019, 10:37

geniala poveste. Mai aveti din astea? aveti vreun coleg care dupa ce s-a dus la baie s-a spalat pe maini? La fel de genial mi-ar parea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close