FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // Vasile Maftei e dezamăgit de parcursul Rapidului: „La cât s-a investit, mă așteptam că se va promova la pas”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 19:18

Vasile Maftei (38 de ani), fost fundaș la Rapid, nu e mulțumit de parcursul giuleștenilor din Liga 2. Aceștia ocupă locul 3 la final de 2019, un an oscilant, presărat cu numeroase tensiuni interne. 

În prezent antrenor secund la Astra Giurgiu, Maftei afirmă cu sinceritate că aștepta alte transferuri și altă abordare la echipa lui Daniel Pancu.   

„Sincer, nu îmi place ce se întâmplă acum la Rapid, pentru că mi-aş fi dorit ca Rapidul să fie pe primul loc, la distanţă de celelalte contracandidate la promovare.  

La cât s-a investit şi la buget s-a anunţat înainte de începerea campionatului, am crezut că se va promova la pas. Mă gândeam că se vor face transferuri de răsunet. La banii care s-au investit, mă aşteptam să vină alt tip de jucători, care să facă diferenţa, care să aducă un plus”, a declarat Maftei, la TV Telekom Sport. 

De-a lungul acestui sezon, Daniel Pancu a purtat mai multe runde tensionate de discuții cu conducerea clubului. S-a pus inclusiv problema demiterii, dar antrenorul a fost susținut necondiționat de suporteri și a rămas în funcție. Rapid ocupă în prezent locul 3, cu 35 de puncte, la două lungimi de CS Mioveni, ocupanta locului secund, și la 6 puncte de liderul UTA.

Vezi și: 

Rapidul e aproape să reușească un transfer important! Alexandru Ioniță, la un pas de revenire: „Ar fi o lovitură! El vrea să vină. Șansele la promovare ar crește considerabil”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  25 Decembrie 2019, 09:57

La cati pensionari sunt in lot , prieteni de-ai lui Pancu , si asa au luat multe puncte !!!!! Jenant !!!!! Cu banii astia luati de la buget se reabilitau nistre strazi , se introducea canalizare , dar .......

1621544878110915
Ionel Alecu  •  24 Decembrie 2019, 20:25

Vasalie , stai molcom si vezi-ti de tantarii tai ca de Rapid are cine sa se ingrijeasca ! sa auzim de bine baietica ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Decembrie 2019, 19:39

foarte bun articol

Vezi toate comentariile (3)
Comentează