FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONDAMNARE

Reacția fanilor lui FC U Craiova 1948, după condamnarea lui Adrian Mititelu: „Ne-au desființat a doua oară”

Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat azi la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova. Decizia este definitivă.
Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat azi la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova. Decizia este definitivă.

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 19:25 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 20:17

Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat azi la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova. Decizia este definitivă. Patronul oltean a fost săltat de polițiști de acasă, în această seară, și dus în cătușe la penitenciar (VIDEO mai jos). Pe rețelele de socializare, fanii celor de la FC U Craiova 1948 și-au exprimat temerile pentru soarta echipei.

  • Context: În 2016,  Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

Adrian Mititelu e în război cu ultrașii din Peluza Sud '97 Craiova, care l-au contestat permanent, chiar dacă au rămas lângă echipa din Liga 2 și nu au făcut trecerea în tabăra fanilor liderului din Liga 1. 

Cu toate acestea, în mediul online, reacțiile de după condamnare au fost într-o proporție covârșitoare pro-Mititelu. Cele mai multe au venit pe pagina neoficială de facebook „FC Universitatea Craiova”, cea mai mare comunitate de suporteri a echipei din L2. Pe contul oficial al formației încă nu a apărut vreo reacție.

Fanii lui FC U Craiova se tem după condamnarea lui Mititelu

  • „În prima instanță a fost achitat, iar în cea de-a doua condamnat. Se vede de la o postă că e execuție. Rușine celor care judecă cu dublă măsură!”
  • „Nu îi duc dorul, dar parcă alții au scăpat mult mai ușor. Trebuia să plătească financiar, nu să îl bage la pușcărie”
  • „Cum a luat FCSB titlul cu Becali la pușcărie, așa o să luați și voi cu Mititelu după gratii”
  • „Îmi place cât de repede s-a mișcat justiția pentru un prejudiciu de câteva sute de mii de euro, iar pentru altele mai mari nu s-a dat nicio condamnare de executare Rușine! Vă era fică de noi că vom ajunge în Liga 1? 
  • „Treaba este împuțită. Vom dispărea definitiv. Mititelu, așa cum era, băga bani. Acum nimeni nu va mai plăti salariile jucătorilor, pleacă toți” 
  • „Adio, FC Universitatea! O să rămânem cu clona PSD pe cap. Mafia a câștigat!”
  • „Rușine justiției, rușine lui Burleanu. A mărit numărul echipelor din Liga 1 ca să nu retrogradeze Dinamo, iar pe noi ne desființează a doua oară”

Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare

Au existat și suporteri care au lăudat decizia instanței:

  • „Nu-i plângeți de milă, că din evaziune n-a împărțit nimic cu voi”
  • „Deci a ocolit datorii la stat, banii vostri, bani cu care se puteau face multe lucruri, si voi ii plangeti de mila”
  • „Toți corupții la pușcărie, fără excepție!”

VIDEO. Momentul în care Adrian Mititelu este ridicat de acasă

Citește și alte știri despre Adrian Mititelu: 

VIDEO Adrian Mititelu, în lacrimi după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare: „Mă duc la pușcărie nevinovat! E o execuție ordinară!”

VIDEO Fotbalul condamnaților » Adrian Mititelu, al 17-lea nume mare care ajunge la închisoare

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
tivireli
tivireli  •  07 Noiembrie 2020, 21:53
Postat de univ_craiova1 pe 05 Noiembrie 2020, 20:44

Cică cei din peluza sud sunt în război cu mititelu și când l-au săltat aia de la politie toată suflarea sudista era la el acasă! Au luat la bătaie pe aia care îl pupau pe mititelu! Somn ușor! Trebuia băgat la pușcărie din prima!

Ție nu-ți stă bine in banca ta? Mai bine gandeste-te ca pentru Sandu si Dragomir, s-a coinsiderat ca acel sechestru nu era legal, iar pentru Mititelu era legal. Cum e posibil? Dreptatea este doar una. Iar eu nu am treaba cu Mititelu ci doar cu dreptatea. Trebuie sa fim corecti cu toata lumea. Nu cu unii mumă si cu altii ciumă.

mihneadds
mihneadds  •  05 Noiembrie 2020, 21:06

Smardoii lu’ mititelu, oamenii cu care orchestreaza si sechestreaza

univ_craiova1
univ_craiova1  •  05 Noiembrie 2020, 20:44

Cică cei din peluza sud sunt în război cu mititelu și când l-au săltat aia de la politie toată suflarea sudista era la el acasă! Au luat la bătaie pe aia care îl pupau pe mititelu! Somn ușor! Trebuia băgat la pușcărie din prima!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează