FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL CONSTANŢA - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-0

Farul Constanţa - Chindia Târgoviște 1-0 // VIDEO Georgian Păun după reușita magnifică împotriva Chindiei: „Bucuria e dublă, dar golul nu e nici pe departe cel mai frumos al carierei mele”

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2019 19:51

Farul Constanţa a obţinut o victorie importantă pe teren propriu, 1-0, în disputa cu dâmboviţenii de la Chindia, graţie golului de generic marcat de Georgian Păun, 33 de ani, cu un şut superb, la vinclu, trimis fulgerător de la 30 de metri.

Vezi AICI VIDEO cu reușita!

Experimentatul atacant a revenit pe gazon după o accidentare şi a decis soarta partidei cu reuşita din minutul 81. „Fără falsă modestie, nu este nici pe departe cel mai frumos gol al carierei mele.

Am marcat multe astfel de goluri, unele chiar mai frumoase în prima ligă. Mă bucur, în primul rând, pentru Farul, aflată într-o postură delicată în clasament. Mai apoi, dacă golul meu a ajutat şi fosta echipă, Petrolul, bucuria este dublă”, a punctat Geogian Păun.

Farul rămâne pe loc retrogradabil după victoria cu dâmboviţenii, poziţia a XVI-a cu 29 de puncte, şi merge în runda următoare la Petroşani pentru disputa cu Energeticianul.

vezi și:

Petrolul reușește o victorie importantă la primul meci cu Gheorghe Mulțescu pe bancă » Gol superb al lui Robert Moldoveanu

Vezi AICI rezultatele etapei

Vezi AICI clasamentul din liga secundă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează