FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA - MIOVENI

FOTO Fază confuză în Liga 2 » Horia Mladinovici a trecut peste semnalizarea asistentului și a validat golul din Chindia - Mioveni

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 20:34 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 20:47

Cătălin Gogor (22 de ani) a înscris pentru 0-2 în Chindia - CS Mioveni, la capătul unei acțiuni ciudate. „Centralul” Horia Mladinovici a trecut pentru semnalizarea asistentului Cosmin Vițelaru.

Chindia și CS Mioveni, formațiile retrogradate la braț sezonul trecut, au deschis etapa cu numărul 13 din Liga 2. Prima repriză a avut un ritm peste media competiției, cu ocazii la ambele porți. Oaspeții au deschis rapid scorul, în minutul 9, prin Daniel Toma. 

Antrenorul pretendentei la titlul din Superligă, băgat în ședință de conducere: „Nu putem fi fericiți!”
CFR Cluj
Antrenorul pretendentei la titlul din Superligă, băgat în ședință de conducere: „Nu putem fi fericiți!”

Fază confuză la golul de 0-2 din Chindia - CS Mioveni 

Acțiunea care a dublat avantajul a fost una ciudată. În minutul 39, fundașul lateral Cătălin Gogor l-a învins pe Răilean, cu un șut din interiorul careului. Au urmat momente de confuzie.

Horia Mladinovici a arătat în prima fază spre centrul terenului, semn că reușita este valabilă. Ulterior, asistentul Cosmin Vițelaru a ridicat fanionul, foarte târziu, pentru un ofsaid pe faza de construcție. 

Mladinovici nu a fost sigur de semnalizare și a mers să discute și cu „tușierul”. Oficialul obișnuit cu meciurile din Superligă a transmis că a controlat mai bine faza și a validat reușita. 

Fază confuză în Liga 2 » Horia Mladinovici a trecut peste semnalizarea asistentului și a validat golul din Chindia - Mioveni
Momentul semnalat greșit de asistent

O decizie corectă! Reluările au arătat că atacantul Mioveniului era în poziție regulamentară. 

Clasamentul actualizt din Liga 2:

Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public.

VIDEO. Cornel Dinu face dezvăluiri incredibile din mafia pariurilor, cu Reghecampf și Miriuță: „Dacă nu ești de cuvânt, te trezești în rigolă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Andrea Compagno și-a făcut planurile pentru viitor: „La FCSB am atins maximum!”

EXCLUSIV Decizia luată azi la Comisia de Recurs, în „cazul Valentin Țicu” + Poziția clubului Petrolul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează