FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Veste mare pentru FC Argeș! Echipa va avea drept de promovare în sezonul următor + Bugetul URIAȘ anunțat

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 20:44

Consiliul Local Pitești a supus la vot astăzi proiectul privind înființarea Asociației "Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş", care a fost aprobat în unanimitate.

Acest proiect a fost inițiat de primarul Cornel Ionică, susține Prosport. Asociația ar urma să preia activitatea echipei de fotbal FC Arges, urmând ca din sezonul viitor să nu mai fie probleme legate de dreptul la promovare.

Echipa va avea forma juridică necesară primirii licenței de Liga 1, așadar formația va avea obiectiv în sezonul următor promovarea în primul eșalon.

Clubul va fi condus de un Comitet Director ce va avea un mandat de 4 ani.

FC Argeș nu a avut drept de promovare în Liga 1 în ultimii doi ani pentru că echipa era de drept public, iar regulamentele FIFA și UEFA interzic promovarea în aceste condiții.

„În sezonul trecut am avut alocat la secţia de fotbal un buget de 38 miliarde lei vechi (n.r. - aproximativ 800.000 euro). În sezonul viitor, în care vom avea ca obiectiv promovarea, vom avea un alt buget. Dacă vrei performanţă, vor fi alte cheltuieli. Intenţionăm să facem şi echipa a doua a clubului, pentru a da şanse de a creşte jucătorilor tineri, de perspectivă. În sezonul viitor, bugetul clubului va fi mai mare decât cel din acest sezon. Cu toate secţiile sportive pe care le avem cred că va fi în jurul sumei de 140 miliarde lei vechi (n.r. - aproximativ 3 milioane euro)”, a spus Cornel Ionică, edilul-şef al Piteştiului, conform sursei citate.

  • Rapid, Petrolul/U Cluj, FC Argeș și UTA sunt doar câteva dintre numele importante din Liga a 2-a care la anul și-au anunțat candidatura pentru promovarea în Liga 1

VEZI ȘI:

Ilie Stan, despre revenirea în România: „Am nevoie de Gloria Buzău şi ea de mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iunie 2019, 15:05

Vrem liga de 18 echipe nu un campionat de play-blaturi ! Ar trebui sa se revoteze 18 echipe din sezonul viitor ! auzi cica golgeter de play-out.....o liga de ......de revotat alte proiecte- Mitica Dragomir era genial fata de aceste fantome care nu mai stiu pe cine reprezinta ! Poate ca ar trebui sa intervina Politicul ca ei nu pot lua deciziile! Is slugi....nu stiu ale cui .....

dinamo100
dinamo100  •  31 Mai 2019, 12:15

Nu inteleg cum mai judeca cineva in ziua de azi in "miliarde Lei vechi"!!! Hello, voi in ce secol traiti?!

1446428265445235
Cristi Ratiu  •  30 Mai 2019, 23:53

Toate acele echipe pe care le-ați insirat ca de punându-și candidatura pt liga 1 ar trebui sa joace în liga 1. Campionatul ar fi mult mai puternic cu echipe de tradiție.. orașe importante și cu suporteri și public numeros. Echipe ca Voluntari Chiajna (care a picat) Clinceni (nou promovata).. nu ar trebui sa participe decât pe la liga 3

Vezi toate comentariile (5)
Comentează