FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - GLORIA BUZĂU 3-1

FC ARGEȘ - GLORIA BUZĂU 3-1 // Ilie Stan, nervos: „A venit cineva la gard să ne spună că jucăm la pariuri!” + Ce a declarat Ionuț Badea

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 20:15

Ilie Stan, antrenorul Gloriei Buzău, a fost foarte nervos la finalul meciului pierdut în fața lui FC Argeș, scor 1-3, și și-a criticat jucătorii. Mai mult, a spus că unul dintre fanii echipei i-a acuzat că joacă la pariuri.

„Am greșit mult azi, mai ales în prima repriză. Lucrăm la fazele fixe și pe apărare, și pe atac, și tot nu reușim să ne apărăm. Parcă suntem blestemați. Am început în forță, dar și forța asta trebuie susținută. Băieții au dat dovadă de responsabilitate, dar prea puțin. Greșim individual. Noi pregătim meciurile la cel mai înalt nivel, dar la joc vin jucătorii. Depinde de calitatea jucătorilor, de personalitatea fiecărui jucător. Luăm goluri și de multe ori nu înțeleg cum. Schimb portarii mereu, dar nu mă ajută cu nimic.

Mă supără foarte tare că se spune că jucăm la pariuri. Îmi ia din motivație când aud asta. Eu stau la stadion de dimineață până seara să pregătesc meciurile. La pauză a venit cineva la gard, că nu ne e reușine că jucăm la pariuri?! E greu când aud asta, dar noi facem cadouri adversarilor”, a spus Ilie Stan la TV Telekom Sport.

Ionuț Badea, antrenorul lui FC Argeș, a vorbit și el după meci: „Era important pentru noi să câștigăm pentru că veneam după o perioadă nu foarte bună. Jucătorii au înțeles că fără luptă și fără sacrificiu nu pot câștiga. Azi au dat dovadă de luptă, deși în anumite momente am suferit pe faza de atac. Pentru noi ar trebui să fie o normalitate ce s-a întâmplat azi, mă refer la victoria de azi. E important să facem cât mai multe puncte până în iarnă și apoi vom vedea unde ne situăm. Noi vrem performanță la FC Argeș”.

Vezi și:

LIGA 2, etapa #14 // FC Argeș învinge Gloria Buzău, 3-1, în ultimul meci al rundei » Rezultatele + clasamentul actualizat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
278781559736032
Nick Boyer  •  29 Octombrie 2019, 09:54

Nu ai motivatie cand iti spune cineva ca jucati la pariuri? Dar ce motivatie ai sa stii ca nu poti promova?

nealiniatul
nealiniatul  •  29 Octombrie 2019, 04:59

Ha ha. Ce strain este Ilie Stan de pariuri! Cind era la Chiajna era la fel de strain. Iar la Buzau, este o "traditie" cu jocul la pariuri. Ion Viorel, Bunica erau maestri. Foarte probabil ca nu numai ei aranjau, ca altfel ar fi luat citiva ani buni de puscarie meritata. Asa doar o suspendare nesemnificativa.. Iar ceilalti care arajau , sunt tot pe linga echipa. Nesimtitii astia au facut o gramada de bani jucindu-se cu o echipa ce ia bani de la primarie. Cazul nu este singular , desigur. Oare unde este DNA si procuratura?

whiteredarad
whiteredarad  •  28 Octombrie 2019, 22:51

Ilie Stan ...modestie de mare antrenor : "...Noi pregătim meciurile la cel mai înalt nivel, dar la joc vin jucătorii..." La victorii e mare antrenorul,la infrangeri ...jucatorioi Ce caracter mic si urat !.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează