FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - TURRIS 3-2

FC ARGEȘ - TURRIS 3-2 // Nicolae Dică rămâne cu picioarele pe pământ după victoria contra liderului Ligii 2: „Nu am realizat încă nimic”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 18:08

După două meciuri fără succes, FC Argeș a învins la limită liderul din Liga 2, Turris Turnu Măgurele, scor 3-2.

Totuși, această victorie nu l-a entuziasmat prea tare pe antrenorul argeșenilor. Nicolae Dică (39 de ani) nu se gândește încă la promovarea în Liga 1. 

„Am câştigat un meci cu echipa de pe primul loc, doar atât. Am luat trei puncte. Nu am realizat încă nimic. Am spus de la început că suntem o echipă tânără, o echipă în formare. Am început într-un sistem campionatul, am schimbat pe parcurs, de două etape am schimbat sistemul, pentru că am luat şi foate mulţi jucători şi încercă să găsesc o formulă de joc bună. 

Deocamdată nu putem să spunem că noi suntem o echipă care să promovăm 100%. Nu. Suntem o echipă care încercăm să facem un joc frumos.

 Încercăm să facem o posesie bună, să punem probleme tuturor adversarilor pe care îi întâlnim. Până acum, pot spune că nu am găsit niciun adversar care să domine şi să spun că îşi creeză foarte multe ocazii şi nu am avut ce să facem. Nu. 

Am fost echipa care am dominat în proporţie de 60-70 la sută toţi adversarii. Dar, cum am spus, suntem o echipă tânără şi încercăm de la meci la meci să fim mai buni”, a declarat Nicolae Dică, la TV Digi Sport. 

De cealaltă parte, Erik Lincar (40 de ani), antrenorul lui Turris, s-a plâns de prestația arbitrilor. Nicolae Dică a ales să nu comenteze acest aspect.  

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Am vorbit o singură dată, după meciul cu Chiajna. Atât. Eu îmi analizez jocul echipei şi astăzi a fost unul bun, mai ales şi pe fază ofensivă, unde am reuşit să marcăm trei goluri, să aducem multe mingi în careu, să ne creăm ocazii de gol şi adversarului nu i-am dat multe şanse de a marca, chiar dacă este echipa de pe primul loc. 

Cei de la Turris nu ne-au surprins astăzi cu nimic, pentru că, în afară de cele două goluri, au mai avut o ocazie dintr-o centrare. Atât. Nu cred că ne-au surprins cu ceva”, a spus Dică.

Pentru FC Argeș urmează meciul din etapa a zecea a Ligii 2, cel din deplasare, cu ASU Politehnica Timișoara, programat sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 14:00.

VEZI ȘI:

FC ARGEȘ - TURRIS // FOTO Erik Lincar acuză arbitrajul după prima înfrângere cu Turris! S-a plâns pe Facebook + Se gândește să plece

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează