FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

FC U Craiova 1948, pe „Ion Oblemenco”! Adrian Mititelu a obținut accesul pe stadion pentru ședința foto de prezentare a noului echipament

Stadionul „Ion Oblemenco”
Stadionul „Ion Oblemenco”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 09:41 / Actualizat duminica, 23 august 2020 10:02

Fotbaliștii echipei FC U Craiova 1948 au realizat ședința foto de prezentare a echipamentului pentru sezonul viitor pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Echipei lui Adrian Mititelu i-a fost permis accesul pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, anunță ediție.ro. Însă nu pentru a-și disputa meciurile acolo, așa cum clubul a cerut în repetate rânduri, ci pentru a efectua ședința foto de prezentare a echipamentului pentru sezonul 2020/2021.

FC U Craiova, care va evolua sezonul viitor în Liga 2, va dispune de trei echipamente: unul pentru meciurile de acasă, unul pentru partidele din deplasare și ultimul pentru meciurile din Cupa României.

Dispută pentru stadionul „Ion Oblemenco”

Echipa patronată de Adrian Mititelu a trimis mai multe cereri pentru a putea evolua pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă fără succes. După ce Primăria orașului le-a refuzat ultima solicitare, craiovenii s-au reorientat și vor disputa meciurile din sezonul următor pe stadionul Municipal din Turnu Severin.

Cum și-a motivat Primăria refuzul? Ei bine, au anunțat că cererea nu poate fi soluționată favorabil în acest moment, deoarece nu sunt respectate „prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020”, care cuprind și „categoriile de evenimente ce pot fi organizate în cadrul Complexului Sportiv Craiova”.

Craiova lui Mititelu a jucat un singur meci pe noul „Ion Oblemenco”, anul trecut, în „șaisprezecimile” Cupei României, 2-3 cu U Cluj, după prelungiri.

Condițiile pentru ca o formație să evolueze pe „Ion Oblemenco”

Condițiile care trebuie întrunite deocamdată sunt cele din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 473/2019, acolo unde sunt stipulate evenimentele fotbalistice ce pot fi organizate pe „Oblemenco", precum și prețurile pentru închirierea acestuia:

  1. Meciuri ale echipei naţionale;
  2. Meciuri interne de Liga 1, Cupa României începând cu faza „şaisprezecimilor”, Supercupa României;
  3. Meciuri din fazele preliminare UEFA Champions League şi UEFA Europa League;
  4. Evenimente fotbalistice precum UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Academica Clinceni - CFR Cluj: tot ce trebuie să știi despre debutul campioanei în noul sezon de Liga 1

Mai multe știri din Liga 2:

Dan Alexa a semnat cu noua echipă și va lupta pentru promovare împotriva Rapidului!

Rapid a adus un jucător de la CFR Cluj, protagonistul unui episod istoric în sezonul precedent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
prazberg
prazberg  •  24 August 2020, 18:34
Postat de george_br pe 23 August 2020, 22:05

Vad ca te arde rau de tot grija de buzunarul lui Mititelu. Ai auzit de vorba aia din batrani, "magarul moare de drum lung iar pr....ul de grija altuia"? Ei, ce zici, mi se pare ca ti se potriveste...

*** mititelu, doar va aduceam aminte ca a falimentat 2 echipe deja, acum e la a 3-a, la FC (litera) U Craiova est 1948 (dar de fapt est in 2017) iar prostii ca tine il sustin pe el si pe remixul lui de echipa, care-i mai prost? Sper sa ii dea voie pe Oblemenco sa vedeti voi astia 200-300 de *** mititei ca dupa ce ii dau voie sa joace pe Oblemenco n-o sa mai vrea el. Poate faceti si voi o cheta ca dinamovistii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george_br
george_br  •  23 August 2020, 22:05
Postat de prazberg pe 23 August 2020, 17:31

Vad ca nimeni nu realizeaza un lucru: deplasarile in Liga a 2-a sunt multe si destul de scumpe, iar jucand pe Ion Oblemenco iti trebuie cam 10.000 de euro pe meci. Platind sumele astea pe stadion si deplasari credeti ca rezista mititelu? Credeti ca promoveaza imediat in Liga 1 cand ai atatea echipe care se bat la promovare? Dupa tur intra in faliment din nou, sau daca rezista tot sezonul si trebuie sa o ia de la capat inca un sezon pleaca de pe Oblemenco de buna voie. Eu chiar vreau sa-l lase pe Ion Oblemenco, e stadion public la urma urmei construit din banii tuturor. In caz ca nu stie cineva de aici, eu n-am treaba cu mititelu sau cu remixul lui de echipa, ca sa nu-i zic clona ca poate ma intelege cineva gresit, dar ce e corect e corect.

Vad ca te arde rau de tot grija de buzunarul lui Mititelu. Ai auzit de vorba aia din batrani, "magarul moare de drum lung iar pr....ul de grija altuia"? Ei, ce zici, mi se pare ca ti se potriveste...

210826936066721
Flory Floriana  •  23 August 2020, 21:52
Postat de andi_frunzescu pe 23 August 2020, 12:49

Asa este.Clona ilegală înființată ilegal in 2013 din ordin politic,bagata ilegal direct in liga a doua tot din ordin politic cu statutul modificat la finalul competiției tot din ordin politic pentru ca acest hibrid politic ilegal nu avea decat 9 luni de la înființare si nu avea dreptul sa promoveze.Hibrid politic ilegal cu sediul social in Bucuresti finanțat din banii furați de la statul roman via ANRP.

Bravo.Bine spus.RESPECT.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează