FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

Stupoare pentru Mititelu! Cum a răspuns Primăria Craiova ultimei cereri de a i se permite să folosească stadionul

Adrian Mititelu a primit o nouă lovitură în disputa cu privire la stadionul „Ion Oblemenco”
Adrian Mititelu a primit o nouă lovitură în disputa cu privire la stadionul „Ion Oblemenco”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 16:14 / Actualizat marti, 18 august 2020 16:35

FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a fost înștiințată oficial de către Primăria Municipiului Craiova că noua cerere a clubului de a juca pe stadionul „Ion Oblemenco” nu poate fi soluționată în prezent. Astfel, arena va putea fi folosită în continuare doar de CS Universitatea, echipa din Liga 1 patronată de Mihai Rotaru. 

Odată cu promovarea în Liga 2, FC U Craiova 1948 spera să poată evolua pe stadionul „Ion Oblemenco”. În acest sens, oficialii formației finanțate de Adrian Mititelu au trimis o nouă cerere către municipalitatea orașului prin care solicita să-i fie acordat dreptul de folosință a arenei, contra cost, la tarif de Liga 1.

În răspunsul primit, Primăria Craiova a transmis faptul că cererea nu poate fi soluționată favorabil în acest moment, deoarece nu sunt respectate „prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020”, care cuprind și „categoriile de evenimente ce pot fi organizate în cadrul Complexului Sportiv Craiova”.

În replică, echipa patronată de Mititelu a reacționat astfel după răspunsul primit, pe contul oficial de Facebook: „Investiția publică Complex sportiv „Ion Oblemenco” rămâne în folosință exclusivă la dispoziția clubului înființat ilegal în 2013! Am rezistat atâția ani, mai rezistăm puțin...”

Răspunsul Primăriei Craiova la cererea lui Mititelu privind stadionul „Ion Oblemenco”: 

Stupoare pentru Mititelu! Cum a răspuns Primăria Craiova ultimei cereri de a i se permite să folosească stadionul
sursă foto: Facebook @ FC Universitatea Craiova 1948

Condițiile pentru ca o formație să evolueze pe „Ion Oblemenco”

Condițiile care trebuie întrunite deocamdată sunt cele din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 473/2019, acolo unde sunt stipulate evenimentele fotbalistice ce pot fi organizate pe „Oblemenco", precum și prețurile pentru închirierea acestuia:

  1. Meciuri ale echipei naţionale;
  2. Meciuri interne de Liga 1, Cupa României începând cu faza „şaisprezecimilor”, Supercupa României;
  3. Meciuri din fazele preliminare UEFA Champions League şi UEFA Europa League;
  4. Evenimente fotbalistice precum UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Mai multe știri despre FC U Craiova 1948:

Sistem SCHIMBAT în Liga 2! Complicat, dar spectaculos: cum vor lupta Rapid, Craiova, Petrolul sau U Cluj pentru promovare

Continuă transferurile la FC U Craiova: Mititelu a mai adus un fotbalist din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
george_br
george_br  •  20 August 2020, 15:06

Asa e, ai dreptate ar trebui sa faca odata stadionul ala de care tot a vorbit pentru ca altfel le tot da apa la moara celor care spun despre el ca are doar gura mare. Din pacate pentru el si pentru noi, suporterii Universitatii Craiova( cea veche, cunoscuta de toata lumea, nu facatura asta caraghioasa si ilegal protapita direct in liga 2) echipa noastra a tras si inca mai trage din cauza gurii lui slobode. Are el gura mare, o avea destule bube, insa atunci lui i s-a facut o foarte mare nedreptate. A fost jefuit pur si simplu, a fost executat de mafioti. Se pare ca se uita prea repede lucrurile astea.

brotberuf
brotberuf  •  20 August 2020, 12:32

Sunt banatean si n-am nicio treaba cu razboiul asta local, desi am simpatizat puternic cu Craiova Maxima. Mititelu ar fi bine sa isi construiasca stadionul ala pe care l-a promis. Sa intre in liga I si atunci sa vedem cum se impart suporterii, parte-n parte. Eu mizez pe Mititelu, cu toate "bubele" lui.

george_br
george_br  •  19 August 2020, 09:51
Postat de george_br pe 19 August 2020, 09:48

Mai dom' sergent, dupa parerea ta, daca au fost gloriosi pe teren, Cârțu si Craioveanu sunt gloriosi si la etica?? Ai tu garantia asta? Sunt destule exemple de "foste glorii", unii au ajuns chiar "regi" care contrazic flagrant teoria asta a ta, isi arata adevaratul "caracter". Cat despre caracterul celor doi gloriosi pomeniti mai sus... eu unul m-am mai inainte.

*lamurit

Vezi toate comentariile (51)
Comentează