FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

UPDATE // Noi teste pentru jucătorii lui FC U Craiova 1948 » Rezultatul anunțat oficial de olteni

FC U Craiova 1948 a promovat în LIga 2 la finele sezonului trecut
FC U Craiova 1948 a promovat în LIga 2 la finele sezonului trecut

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 18:50

Șase persoane din cadrul clubului FC U Craiova 1948 au fost depistate pozitiv cu COVID-19. Meciul oltenilor cu Ripensia, care ar fi trebuit să aibă loc azi, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

Program Liga 2, sezonul 2020-2021 » Dueluri tari încă din prima rundă!

UPDATE, 29 august, ora 18:00

Oltenii au anunțat în urmă cu puțin timp că toți ceilalți fotbaliști în afara celor 6 depistați pozitiv au efectuat un nou test PCR, care a rezultat negativ. Astfel, echipa își reia activitatea și poate fi reprogramată.

INFORMARE Astazi, componentii lotului Fotbal Club Universitatea Craiova au efectuat un nou test PCR in conformitate cu...

Posted by FC Universitatea Craiova 1948 on Saturday, August 29, 2020

ȘTIREA INIȚIALĂ

FC U Craiova 1948 a fost lovită de o veste teribilă. Șase dintre rezultatele ultimelor testări COVID-19 efectuate de echipă au ieșit pozitiv, astfel că meciul cu Ripensia, programat sâmbătă (29 august, ora 15:30), nu va mai avea loc. Oltenii au cerut ca meciul să fie reprogramat, anunțând printr-un comunicat faptul că „clubul a înaintat către FRF solicitarea regulamentară în vederea programării partidei”.

Din informațiile GSP.ro, toți cei 6 fotbaliști sunt asimptomatici, însă 3 dintre aceștia sunt portari, astfel că Nicolo Napoli nu ar avea pe cine să titularizeze între buturi!

Reacția lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei, a comentat situația pentru GSP.ro: „Noi eram pregătiți să jucăm, din păcate dintre cei 6 testați pozitiv, 3 sunt portari și nu putem juca în condițiile astea. Există 2 clinici acreditate în Craiova pentru a face testul COVID-19, la amândouă au ieșit pozitiv. Nu ne așteptam, e o lovitură pentru noi. 

Voi face tot posibilul să mai aduc 2 portari pentru a nu mai fi niciodată în această situație. E clar că este vorba și despre ghinion. Nu avem ce face, mergem mai departe. O să căutăm să ne acoperim mai repede pe acel post, să nu avem și alte meciuri amânate”, a spus acesta.

Ce se va întâmpla la FC U Craiova

FC U se vede nevoită să repete testarea. Între timp, Federația și Ripensia au fost anunțate de situația delicată prin care trec oltenii. Într-o primă fază, „clubul a inițiat procedurile legale și regulamentare prevăzute în protocolul sanitar”, informează FC U.

În mod normal, persoanele testate pozitiv ar trebui să fie internate inițial, iar la 7 zile distanță retestate. Dacă ancheta epidemiologică va demonstra faptul că persoanele cu test negativ nu au fost contacți ai „pozitivilor”, aceștia își pot continua activitatea sportivă. În schimb, contacții vor efectua un nou test, iar în cazul în care acesta va ieși negativ, aceștia își vor putea relua activitatea.

Nu știu exact care e situația. Sunt soluții ca cei 6 absenți să fie înlocuiți. Au un lot numeros, articulat, cu 2 fotbaliști pe fiecare post - Marcel Pușcaș, fost președinte FC U Craiova 1948, la PRO X

VIDEO. O arenă de 9 milioane de euro a fost inaugurată la Craiova! Poate să găzduiască 5.000 de spectatori

Mai multe știri despre FC U Craiova 1948:

Nicolo Napoli este înlocuitorul lui Trică la FC U Craiova 1948!

Adrian Mititelu, criticat pentru ultimele schimbări de la FC U Craiova 1948: „Iată că Pușcaș a avut dreptate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
george_br
george_br  •  01 Septembrie 2020, 12:46
Postat de ctbilu pe 31 August 2020, 20:49

Mititelu si oamenii lui au si raie ca doar fac baie in Balta Craiovitei...Ar trebui bagati in carantina 60 de zile.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ctbilu
ctbilu  •  31 August 2020, 20:49
Postat de Pan Eugen pe 28 August 2020, 14:28

3-0 la masa verde fara discutie..altfel suspendati tot fotbalul

Mititelu si oamenii lui au si raie ca doar fac baie in Balta Craiovitei...Ar trebui bagati in carantina 60 de zile.

george_br
george_br  •  28 August 2020, 22:08
Postat de tivireli pe 28 August 2020, 16:24

Mititelule, Dumnezeu nu te iarta pentru nedreptatile făcute lui Trică si Pușcaș. Cat a fost Trica , nu ai avut niciun infectat. Acum sa te tii si sa vezi in campionat ce-ti va face Divinitatea Fotbalului. Si o spune unul trup si suflet cu FC U, care am vazut toate meciurile tale si in judet. M-ai dezamagit profund, si chiar nu mai sper nimik, pentru ca nu vei putea sa conduci tu la nivelul diviziilor 2 si 1.

Subscriu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează