FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI

FC U Craiova nu va putea sărbători promovarea cu suporterii! Anunț de ultimă oră

FC U Craiova nu va putea sărbători promovarea cu suporterii! Anunț de ultimă oră +39   FOTO
FC U Craiova nu va putea sărbători promovarea cu suporterii! Anunț de ultimă oră

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 18:25 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 18:32

FC U Craiova joacă acasă mâine seară, de la 18:30, cu Dunărea Călărași, în ultimul meci din acest sezon de Liga 2.

Oltenii, promovați direct în Liga 1, au fost anunțați că pot evolua cu spectatori pe „Oblemenco”, respectând protocolul sanitar. Totuși, clubul a informat că acest lucru nu va mai fi posibil, din cauza platformei de ticketing.

Ca urmare a faptului că Stadionul Ion Oblemenco se află sub incidența sistemului de ticketing, aflat în administrare exclusivă de către firma de ticketing Eventim, meciul cu Dunărea Călărași de mâine, de la ora 18:30, nu se poate disputa cu spectatori, întrucât Eventim ne-a comunicat că nu are timp la dispoziție pentru a organiza vânzarea biletelor, conform noului protocol.

𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 se absolvă de orice vină în privința faptului că meciul se va disputa fără spectatori. Ne cerem scuze suporterilor față de cele pricinuite și ne vom revedea pe stadion la primul meci de Liga I din iulie!

Comunicat FC U Craiova

FC U Craiova 1948, primul transfer pentru Liga 1

FC U Craiova 1948 se întărește cu Juan-Francisco Bauza (25 de ani), extrema argentiniană care a evoluat la Csikszereda în actuala stagiune din Liga 2. El a semnat pe 4 ani cu alb-albaștrii și va purta tricoul cu numărul 10.

Mititelu Jr.: „Dacă am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani, credeți că ne mulțumim acum cu două milioane?”

Adrian Mititelu Jr. anunță investiții importante la FC U Craiova 1948. Finanțatorul nou-promovatei spune că bugetul va fi la nivelul primelor 4 echipe din Liga 1.

FC U Craiova 1948 a defilat în liga secundă și vrea să facă o figură frumoasă și în Liga 1. Mircea Bornescu, managerul oltenilor, a declarat, la GSP Live, că bugetul de achiziții va fi unul nelimitat. Adrian Mititelu Jr. a mai tăiat din elan, dar crede că investițiile vor fi la nivelul candidatelor la titlu.

„Cred că pe Mircea Bornescu l-a luat puțin valul, dar a spus-o în sensul că avem tot ce e necesar pentru a face o figură frumoasă. Cred că ăsta a fost scopul, nu ne poate sta nimic în cale în privința bugetului. 

Dacă am investit 8 milioane în acești 4 ani, credeți că am făcut-o pentru a investi doar două milioane acum? Ne-am asumat ce bani vom cheltui, până clubul se va autofinanța într-o zi. E necesar să investim o sumă măricică, la nivelul primelor 3-4 clasate. Suntem Universitatea și istoria ne obligă! 

Nu am avut timp de o analiză financiară să vedem exact de ce sumă dispunem. Dacă se va permite accesul fanilor, am putea încasa între 1,5 milioane și 2 milioane de euro din bilete, plus drepturi TV, plus sponsori. 

Am avea asigurat un buget de 6 milioane de euro. Sunt discuții cu niște sponsori, dar nimic concret. N-am avut timp să intrăm mai mult în detalii”, a spus Adrian Mititelu Jr., la GSP Live.

EXCLUSIV VIDEO Bază grandioasă de pregătire în Liga 1: „Am fost la Munchen și este peste baza lui Bayern! Cea mai tare din Europa de Est”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
george_br
george_br  •  22 Mai 2021, 21:53
Postat de kaloogarele pe 22 Mai 2021, 18:49

In seara asta, Craiova are privirea pe Cupa Romaniei. Afacerea copiilor copiilor sh-a ales un moment cit se poate de prost sa se bage in seama

Concentrati-va ba, pe meci, ca parca vad ca de maine va schimbati conturile si deveniti fani infocati FCU! Si veniti si la Perinita sa-i pupati mana juniorului...

george_br
george_br  •  22 Mai 2021, 21:46
Postat de univ_craiova1 pe 22 Mai 2021, 19:57

Nu trăiți din mila și pomeni nu nu daia stați în genunchi în fata lui mititelu senior și jr:))))

Daca aia e pozitia ta preferata, nu inseamna ca si ceilalti fac la fel, pisoi!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  22 Mai 2021, 19:57
Postat de Sam Clarke pe 22 Mai 2021, 19:06

Clonatii la datorie!!!Hai Fcu craiova!!! Noi nu traim din mila si pomeni!!!

Nu trăiți din mila și pomeni nu nu daia stați în genunchi în fata lui mititelu senior și jr:))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează