FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA - RAPID 1-0

Șumudică, dur cu Rapid: „N-ai voie să joci în halul ăsta!” » Îl critică pe Mihai Iosif

Marius Șumudică, fost jucător și antrenor al Rapidului, este deranjat de jocul giuleștenilor cu FC U Craiova, 0-1, dar și de atitudinea tehnicianului Mihai Iosif. +44   FOTO
Marius Șumudică, fost jucător și antrenor al Rapidului, este deranjat de jocul giuleștenilor cu FC U Craiova, 0-1, dar și de atitudinea tehnicianului Mihai Iosif.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 23:30 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 23:42

Marius Șumudică, 50 de ani, fost jucător și antrenor al Rapidului, este deranjat de jocul giuleștenilor cu FC U Craiova, 0-1, dar și de atitudinea tehnicianului Mihai Iosif.

„Am suferit. Rapidul a jucat modest, nu a avut nicio acțiune periculoasă. Craiova a fost matură pentru nivelul din Liga 2, bine așezată în teren. Mi-a plăcut vârful lor de atac (n.r. - Compagno), care a și marcat. Ținea bine de minge pe final, dădea timp de respiro celorlalți. 

E o dezamăgire totală! Încă nu e pierdut nimic, totuși. Cei de la Craiova sunt îndoctrinați, li se cere să revină în Liga 1, au acest țel, target, își doresc. Și-au dorit până la ultima picătură de energie, bravo lor!”, a declarat Marius Șumudică la „Digi Sport Special”.

FC U Craiova - Rapid 1-0. Marius Șumudică îl critică pe Mihai Iosif

„Un antrenor viu Trică, trăiește jocul, nu pot să spun aceleași lucruri despre Iosif. Am zis-o tot timpul, cum e antrenorul, la fel și echipa. Rapid nu are niciun lider în teren. Aici se vede, e marea problemă a echipei. 

Antrenorul trebuie să fie mai agresiv, devotat, să transmită anumite idei de joc. N-am văzut asta, nici când erau în superioritate numerică. N-ai voie să joci un astfel de meci în acest hal! O victorie rezolvă în mare parte promovarea, aveam așteptări de la acest meci”, a mai spus Șumi.

FC U Craiova domină play-off-ul din Liga 2

Singurul gol al partidei a fost reușit în minutul 12. Compagno a profitat de spațiile mari existente în defensiva oaspeților și a marcat cu poarta goală din centrarea excelentă a lui Huyghebaert. Deși a jucat în superioritate numerică aproximativ 30 de minute, Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă pe „Oblemenco”.

Cele mai tari imagini din partida FC U Craiova - Rapid 1-0

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+40 FOTO

Show pirotehnic la stadionul „Ion Oblemenco”: atmosferă de derby la FC U Craiova - Rapid

Citește mai multe știri despre FC U Craiova - Rapid 1-0:

Căpitanul lui FC U Craiova se revoltă după victoria cu Rapid: „Suntem adevărata Universitatea Craiova și nu avem pic de respect!”

Iosif e nemulțumit, dar nu de jocul echipei: „Fac un apel public”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
10208934538221757
Eduard Muscalu  •  20 Aprilie 2021, 12:36

Sumi este si suporte infocat, mai mult a vorbit la suparae. Pana la urma are dreptae dar trebuie tinut ont ca am jucat in deplasare cu o echipa de acelasi nivel dupa 5 victorii consecutive si cu 3 meciuri intr-un interval scurt de timp. Au fost doua deplasari lingi si echipa a fost vlaguita. La toate astea mai adaugam lipsa lui Balan atunci nu cred ca este un rezultat ata de catastrofal. Vedem sambata cu Mioveni cum stam, cu o victorie suntem aproape promovati.

risc_mix
risc_mix  •  20 Aprilie 2021, 09:41

Ba, da inteligent mai e si Sumudica asta. Si-a dat el seama ca Trica e un antrenor viu. Bravo ba ,,filosofule''

10158589230026693
Codrut Gam  •  20 Aprilie 2021, 09:10

Eu nu-s rapidist, dar cum sa asculti toate prostiile lui Sumumica..el intra si vorbeste doar cand Rapid pierde, n-am vazut asa ceva. Asa face si cand e vorba de echipa nationalei..ce obosit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează