FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB ACADEMIA CLINCENI - DINAMO 3-1

VIDEO Atacantul de la „satelitul” lui FCSB care vrea să ajungă „mai mare decât Tavi Popescu” + Adrian Niță, jucătorul cu o clauză de 150 de milioane de euro: „E doar vina mea că nu am ajuns la prima echipă”

Adrian Niță (în stânga) și Luca Mitrică // foto: Eduard Apostol
Adrian Niță (în stânga) și Luca Mitrică // foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2022 14:23 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 14:56

Luca Mitrică și Adrian Romeo Niță, ambii în vârstă de 19 ani, au vorbit cu reporterii prezenți la Clinceni după meciul amical dintre FCSB Academia Clinceni și Dinamo, scor 3-1, în care Mitrică a reușit o „dublă”.

FCSB Academia Clinceni, „satelitul” vicecampioanei, a învins-o pe Dinamo într-un amical disputat la Clinceni, 3-1, după ce dinamoviștii reușiseră să deschidă scorul.

La victorie a contribuit din plin Luca Mitrică, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 19 ani adus de FCSB la Academie în urmă cu 2 ani. După meci, Mitrică s-a declarat încrezător că ar putea ajunge la un nivel înalt, chiar peste Octavian Popescu, jucător care a trecut de 70 de meciuri la prima echipă a lui FCSB la aceeași vârstă.

Rapid și-ar fi găsit atacant! Negociază pentru jucătorul vândut de Hagi cu 1,7 milioane de euro
RAPID
Rapid și-ar fi găsit atacant! Negociază pentru jucătorul vândut de Hagi cu 1,7 milioane de euro

Luca Mitrică, jucător la FCSB Academia Clinceni: „Poate voi fi mai mare decât Octavian Popescu”

„Sunt de 2 ani aici. A fost un pas în față important pentru mine. Sper să îi surprindem pe toți sezonul ăsta.

Cine știe?, poate voi fi mai mare decât Octavian Popescu. Cine știe cât de mare o să ajung?

Am și jucat la Dinamo când eram mic. E frumos să înscrii împotriva lor, mai ales de două ori. Dar e un amical, nu trebuie să ne-o luăm în cap. Stăm cu picioarele pe pământ, vrem să îi batem în campionat”, a afirmat Mitrică.

Adrian Niță: „Am trecut prin perioade grele”

La microfon s-a prezentat și Adrian Romeo Niță, jucător văzut drept una dintre marile promisiuni ale FCSB-ului anii trecuți, cu 12 meciuri la prima echipă a roș-albaștrilor și o clauză de reziliere setată de patronul Gigi Becali la 150 de milioane de euro. 

„Niciodată nu am pierdut cu Dinamo, a devenit o tradiție pentru mine să îi bat. Sper să îi bat și în Liga 1. Vor reveni acolo, nu este problemă.

Trebuie să construim o echipă puternică aici, sunt sigur că vom fi mai buni decât anul trecut”, a spus și Niță, care consideră că vina pentru faptul că i-a stagnat cariera îi aparține în totalitate:

„Nu sunt dezamăgit că nu sunt la prima echipă, din vina mea nu am ajuns acolo. Încerc să ajung unde am fost, să fiu mai puternic. Am trecut prin perioade grele, dar încerc să-mi revin ușor-ușor”.

Mai multe știri din Liga 2:

Dumitru Dragomir: „Doi oameni mi-au propus să investim la Dinamo. Să facă asta și mă bag!”

Încordare maximă la amicalul lui Dinamo » Un „câine roșu” a izbucnit la adresa coechipierului: „Fiecare face ce vrea aici?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
alexiosas
alexiosas  •  16 Iulie 2022, 17:11

au 19 ani,sunt romani,deci,au timp....Eanis are 23 si e inca "crud"....Szoboszlai unde era la 19 ani? la Salzburg? amaratii aia nici macar nu i-au batut pe Viitura la penaltiuri,vai de capul lor....continui?...respect gesepe pentru minunatele stiri cu si despre asociatia stanelor din Pipera

Zazu
Zazu  •  16 Iulie 2022, 17:03

Iar face gsp vedete, niște mediocrii care prin un șut norocos! Recomandări lui becali nu i faceți? De asta fotbalul românesc a ajuns unde a ajuns! Datorită vedetelor create de presă și promovate de specialiștii fcsb!

popescu.dzn
popescu.dzn  •  16 Iulie 2022, 16:24
Postat de fantasma pe 16 Iulie 2022, 16:14

Dar cat de mare e acest Popescu? A scris vre-un ziar occidental ceva,orice, despre el? Copii ăștia ar trebui să își propună să fie în primul rând fotbaliști, cu timpul își pot alege și exemplele...GSP când vei găsi timp și pentru fotbaliști în articole să ne anunti!

Dacă Gazetta Dello Sport este occidental înseamnă ca a scris despre Octavian Popescu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează