FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Dinamo nu bate pe nimeni în amicale » „Câinii”, învinși și de satelitul celor de la FCSB

FCSB Academia Clinceni - Dinamo, liveTEXT pe GSP.ro +4   FOTO
FCSB Academia Clinceni - Dinamo, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2022 13:05 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 16:44

Dinamo a pierdut și al treilea amical al verii, scor 1-3 împotriva celor de la FCSB Academia Clinceni, satelitul vicecampioanei României.

Dinamo continuă să se facă de râs în amicale. După înfrângerile cu Chiajna, 0-1 și 0-5 cu Unirea Slobozia, „câinii” au mai bifat încă o înfrângere. Pe terenul de la Clinceni elevii antrenați de Iulian Mihăescu au cedat în fața celor de la FCSB Academia Clinceni, satelitul echipei finanțate de Gigi Becali.

„Câinii” au început mai bine meciul, deschizând scorul prin Cătălin Țîră (32), dar au fost egalați în finalul primei reprize, după ce Robert Tudor a profitat de o greșeală în apărarea dinamovistă și a marcat. 

Repriza secundă a adus mai multe schimbări în echipa lui Dinamo. Jucătorii nou intrați nu au adus un plus pentru „câini”, care s-au vazut conduși pe tabela de marcaj. Demci l-a faultat în careu pe Mitrică în minutul 70, iar acesta a marcat de la punctul cu var pentru FCSB. 6 minute mai târziu, același Mitrică a făcut „dubla”, stabilind și scorul final al meciului.

Am înscris, este un meci amical, de pregătire. Ne facem antrenamentul ca să intrăm bine în Liga 2. Sper să facem o treabă bună, chiar dacă sunt probleme financiare la echipă. Asta nu e treaba noastră, noi trebuie să intrăm în teren și să ne facem treaba. Încă nu știu dacă semnez, vedem zilele viitoare. 

Pentru mine e dureros (n.r. - că Dinamo e în Liga 2), eu am crescut aici, 8 ani am făcut junioratul aici dar trebuie să trecem peste etapa asta. A fost și Rapidul, au fost echipe mari în situația asta. În fotbal se pot întâmpla multe, sunt perioade în viața unui club în care pur și simplu nu ai ce să faci. 

La mine e o problemă mai veche, mai am și niște bani de luat dar nu mă gândesc la ei. Vreau să ajut echipa să ajungă în Liga 1. E un gol când mă uit la meciuri și nu văd Dinamo în Liga 1. Asta este, trebuie să revenim mai puternici, sper să vină și un sponsor la echiă. Cred că poate rezista în Liga 2 echipa asta

-Cătălin Țîră, atacant Dinamo pentru GSP.ro

FINAL » FCSB Academia Clinceni - Dinamo 3-1

  • Au marcat: Robert Tudor 44, Mitrică 70, 76 / Țîră 32
  • min 76: Gol FCSB! Mitrică face „dubla” după ce a scăpat singur cu Oncescu și a trimis mingea în poartă cu o execuție plasată.
  • min 70: Gol FCSB! Roș-albaștrii profită de greșeala lui Demci, care îl faultează pe Mitrică în careu. Tot el bate și înscrie din penalty pentru 2-1.
  • min 63: Ocazie mare pentru FCSB! Robert Tudor scapă singur cu portarul, dar ratează incredibil ținta.
  • min 55: Ocazie Dinamo! Bordușanu îi putea aduce din nou în avantaj pe „câini”, dar șutul său din interiorul careului e respins de portarul advers.
  • Echipa lui Dinamo folosită în partea a doua: Fara - Buleică, Dudea, Dragomir, Demci - Iulian Roșu, Neluț Roșu - Bordușanu, Bani, Lazăr - Dinu
  • A început repriza secundă!
  • min 45+1: Geani Crețu șutează de la mijlocul terenului, acest lucru stârnind furia lui Alin Dudea: „Toată lumea dă la poartă de unde vrea? Fiecare face ce vrea aici?”
  • min 45: Ocazie mare FCSB Academia Clinceni: Ștefan Fara se opune cu greu unui șut venit de la distanță.
  • min 44: Gol FCSB Academia Clinceni: Horșia execută bine o lovituă liberă, Fara repsinge în față, de unde Robert Tudor reia în poarta goală fără marcaj.
  • min 40: Bară Dinamo! Amzar îi pasează în centru lui Bordușanu, care șutează în transversală.
  • min 38: Schimbare la Dinamo! Iese Eșanu, intră Fara
  • min 32: Gol Dinamo! Cătălin Țîră deschide scorul pentru alb-roșii. Găsit excelent în careu, atacantul a pivotat superb și a marcat fără emoții. Jucătorii s-au bucurat în exces, fiind primul lor gol din amicale.
  • min 25: Dinamo are prim-planul meciului, momentan, mai ofensivă.
  • min 11: Ocazie Dinamo! Geani Crețu trimite la o palmă de bară după o cursă bună a lui Amzar.
  • A început partida!

Echipa de start a celor de la Dinamo: Eșanu - Moura, Țone, Dudea, Amzar - Neluț Roșu, Iulian Roșu - Bordușanu, Geani Crețu, Lazăr - Țîră
Rezerve: Fara, Oncescu, Buleică, Dragomir, Demci, Zamfir, Ionescu, Bani, Florescu, Sutru, Dinu
Antrenor: Iulian Mihăescu

100 de spectatoriau fost prezenți la meci

FCSB Academia Clinceni continuă activitatea Unirii Constanța, formația susținută de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Clubul aflat în insolvență a retrogradat în liga treia, însă a obținut licența pentru a evolua din nou în cel de-al doilea eșalon, unde va prelua locul defunctei Academica Clinceni

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Început ghinionist de sezon pentru FCSB » Fotbalistul s-a accidentat grav și va lipsi TREI luni
FCSB
Început ghinionist de sezon pentru FCSB » Fotbalistul s-a accidentat grav și va lipsi TREI luni
Ce pierde Rapid odată cu plecarea lui Rareș Ilie + Cum ar putea arăta „11”-le giuleștenilor
RAPID
Ce pierde Rapid odată cu plecarea lui Rareș Ilie + Cum ar putea arăta „11”-le giuleștenilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
tataika
tataika  •  17 Iulie 2022, 08:10
Postat de creeperno807 pe 16 Iulie 2022, 22:40

Ar fi minunat sa promoveze MAI in liga 2 si DDB in liga 1. Echipa lui *** Badea sa ramana in liga 4 pana o preia unul care n-a furat

Ceva mai realist nu poti?

creeperno807
creeperno807  •  16 Iulie 2022, 22:40

Ar fi minunat sa promoveze MAI in liga 2 si DDB in liga 1. Echipa lui *** Badea sa ramana in liga 4 pana o preia unul care n-a furat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  16 Iulie 2022, 18:57
Postat de alexiosas pe 16 Iulie 2022, 13:26

nu-i stres.....cefere a rupt in amicale si apoi? lasand gluma,ar fi un miracol daca dedebe ar prinde finalul sezonului,dar cine stie ce se va intampla pana atunci

Desfiinteaza retrogradarea. Comic ar fi sa retrogradeze astia si sa promoveze aia ai MAI-ului!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează