FOTBAL  »  LIGA 2  »  MARCA STEAUA

Victorie pentru Florin Talpan » Curtea de Apel a dat verdictul în procesul cu marca Steaua

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 11:29 / Actualizat joi, 07 martie 2024 15:07

Procesul pentru Marca Steaua a fost câștigat de Clubul Sportiv al Armatei, reprezentat de juristul Florin Talpan. FCSB a solicitat anularea tuturor mărcilor folosite de Steaua din 1947 până în prezent.

După mai multe amânări, soluția a venit astăzi, 7 martie, în procesul dintre CSA și FCSB, iar Curtea de Apel a respins ca nefondată solicitarea FCSB-ului de a anula toate mărcile Stelei.

Cine transmite la TV meciul România - Irlanda de Nord, amical pe Arena Națională
TRANSMISIUNI TV
Cine transmite la TV meciul România - Irlanda de Nord, amical pe Arena Națională

Victorie mare pentru Florin Talpan în fața FCSB-ului

Practic, toate mărcile înregistrate de CSA Steaua rămân neatinse și aparțin de Steaua București, clubul din liga a doua.

Victorie pentru Florin Talpan » Curtea de Apel a dat verdictul în procesul cu marca Steaua
Curtea de Apel a respins ca nefondată solicitarea FCSB-ului de a anula mărcile Stelei, foto: captură de ecran Portal Just

În 2019, CSA Steaua a fost decăzută din dreptul de a folosi patru mărci. Clubul „militar” a contestat decizia la ÎCCJ, care a retrimis dosarul la Curtea de Apel. FCSB a dat în judecată și a cerut anularea tuturor mărcilor deținute de CSA Steaua.

„Militarii” au contestat decizia la ÎCCJ, care a retrimis dosarul la Curtea de Apel. Un prim termen a fost pe 1 noiembrie 2023, s-a amânat pentru 7 și, ulterior, 21 februarie 2024 și 6 martie 2024.

Prin urmare, Stema AS Armata din 1947, stema CCA, stema cu vulturul Citius, Altius, Fortius, stema folosită în prezent de Secția de Fotbal rămân neatinse în proprietatea CSA Steaua, precizează suporterii steliști, prin intermediul paginii „Glasul Armatei”.

Gigi Becali, despre marca „Steaua”: „O iau și se termină bâlciul, asta e împăcarea!”

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali (65 de ani), anunța recent că este pregătit să cumpere marca „Steaua”, dar în anumite condiții

„Noi vom câștiga procesele și apoi nu au ce să facă. Sau e posibil să vină unul la putere și să zică: «Ce e circăraia asta? Terminați odată! Pentru ce cheltuiți bani?».

Stați să vedem ce spune Curtea de Conturi, că nu știm ce s-a întâmplat acolo, cică 100 de milioane pagubă. Așa a fost raportul, 100 de milioane pagubă a găsit Corpul de Control. Pentru ce circăraia asta? Facem România mare sau ne batem joc de ea?

Au zis că marca costă mulți bani. Și vine un ministru: «Bine, mă, voi vă jucați cu Becali?». Că numai pe Hotărâre de Guvern se poate acolo. Acolo nu poți să vinzi marca aia că vor ei la un investitor.

Hotărâre de Guvern și să o scoată la licitație! Hai să vedem cât costă și să o vindem dacă costă atât de mulți bani! Pentru ce să cheltuim bani când putem să luăm bani? Marca reprezentând fotbalul.

O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine, să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 (n.r. de euro), o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit Fanatik.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Frații Kovacs decid cine merge în play-off » Toate delegările la cele 5 meciuri de vineri
DELEGĂRI
Frații Kovacs decid cine merge în play-off » Toate delegările la cele 5 meciuri de vineri
E gata! Cele 5 meciuri de vineri au VAR: două mașini sunt în drum spre România
VAR
E gata! Cele 5 meciuri de vineri au VAR: două mașini sunt în drum spre România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (100)
fabulos
fabulos  •  08 Martie 2024, 01:00
Postat de freddy pe 07 Martie 2024, 15:16

Pentru ca FCSB e Steaua prietene! D-aia!

Doar pentru ca spui tu????? Vorbele nu contează!!! Între Steaua București și Fcsb nu există absolut nici o legătură. Oricât repeți această minciună ea nu devine adevăr. Oricât ești de ofticat adevărul nu poate fi denaturat. Dacă ai ceva real de spus te rog sa continui, minciunile nu merg cu toată lumea. Te rog. Mulțumesc.

concret
concret  •  07 Martie 2024, 21:28
Postat de _Adrian_1 pe 07 Martie 2024, 20:52

Plangi cu decenta ma, daca eram neimportant nu imi raspundeai la fiecare mesaj. Cum suporti sa TE FACI DE RAS in public cu asemenea contradictii flagrante? :)) ASA CEVA... :))

Omul e jenant de penibil. Si nu o zic cu rautate, e pur si simplu realitatea. E adevarat, freddy macar nu e atat de tryhard si low-life precum fratiorii lui gigisti de aici (in frunte cu ran-dumb), e chiar simpatic in naivitatea lui, dar totusi... sa iti dea atatea reply-uri... s-a autodepasit. :)))

_Adrian_1
_Adrian_1  •  07 Martie 2024, 20:52
Postat de freddy pe 07 Martie 2024, 17:02

Ești neimportant. Un hater și atât. Sâmbăta sunt pe stadion. Tu? Susține ți echipa nu o clona bugetara. Mai vorbim ca am scris azi cat pentru 2 saptamani. Sănătate.

Plangi cu decenta ma, daca eram neimportant nu imi raspundeai la fiecare mesaj. Cum suporti sa TE FACI DE RAS in public cu asemenea contradictii flagrante? :)) ASA CEVA... :))

Vezi toate comentariile (100)
Comentează